sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tylsä sunnuntai

camera
anni ostoksia 026
Mulla on ollu niin tylsä sunnuntai kun voi olla. En oo tehny tänään yhtään mitään järkevää, heti herättyä jumituin koneelle ja siinä meni simssiä pelatessa monta tuntia. Kirkkossa käyminen ei tullut mieleenkään, no mutta menen heti sitten kun on seuraava jumalanpalvelus. En halua jättää viimeisen jumalanpalveluspisteen hankkimista liian myöhään. Äsken olin hetken ulkona, kuvasin erittäin huonolla lopputuloksella ja pyörin vaan jossain Annin kanssa. Ääh, en tiedä yhtään mitä vielä kirjoittaisin. Mun postaukset on aina samanlaisia, haluaisin uudistaa niitä jotenkin. Voisin ehkä laittaa enemmän auskuvia ja kuvia yleensäkin. Nyt on vaan kuvausaiheet aika lopussa, lähtis vaan nyt lumet pois niin tulisi paremmin jotain kuvattavaa.
     Tää päivä on oikeasti mennyt vaan hukkaan. Olisin voinut tehdä vaikka mitä järkevää.. No kai tämmösiä löhöilypäiviäkin joskus tarvitaan, jälkeenpäin vaan kaduttaa. Kohta pitää jatkaa kemian lukemista siitä mihin eilen jäin. Yritän lukee tuon alueen yhteensä kahdesti läpi, vielä kerran siis ja sitten voisin harjoitella piirtämään joidenkin karbksyylihappojen, alkoholejen ja hiilivetyjen rakennekaavoja, hyi. Kemia on varmaan mun inhokkiaine kaikista, mua ei kiinnosta se ollenkaan. Opiskelis ne kemiaa ketkä on siitä kiinnostuneita. Kynnet voisin kerrankin lakata sopivaan aikaan, yleensä lakkaan ne ihan illalla ennen suihkuun menoa ja voitte kuvitella minkä näköiset ne sitten on kun vain puoliksi kuivuneeseen lakkaan on jäänyt sormenjälkiä yms.. Kynsiä kuivattaessa sitten ohjelmassa koko viikon läksyt. Tykkään tehdä kaikki kerralla, sillä en halua joka ilta olla läksyjä tekemässä.
      Voisin ehkä melkeimpä postata huomennakin, mikäli siis ehdin. Tuo kemiankoe on tämän viikon ainoa koe, mutta ei ne kokeet siihen jää. Nyt meillä on tulossa kamalasti kokeita huhtikuun aikana, seuraavana matikka ja historia. Molempiin on pakko lukea hyvin, historiankoe on toiseksi viimeinen koko yläasteelta ja jos saan hyvän numeron matikankokeesta, numero pysyy 9 mihin se vasta nousikin. Kemiannumero mulle on yks ja sama, toki se vaikuttaa vähän keskiarvoon mutta silti ihan sama.
 
/Toisessa kuvassa Anni!

5 kommenttia: