sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sunnuntai

minusta 014 002
Moi taas! Mulla on taas palannut innostus bloggaamiseen, ainakin toivon näin! Halusin kamalasti tulla nyt postaamaan, ilman mitään erityistä asiaa kylläkin. Tänään menin kahdeksitoista sinne seurakuntatalolle ulkoilutapahtumaan. Ei tehty siellä just mitään ja ne päästi meidät pois jo kahdelta. Kun tulin kotiin, pikkusisko oli sovittelemassa kevätvaatteita. Se sai mun vanhan nahkatakin ja näin. Löysin yhdet viimevuotiset tennarit, jotka oli aivan järkyttävässä kunnossa! Onneks iskä ostaa uudet, on ne niin halvatkin kun vaan n. 15€. Äsken söin karkkia ja otin pari kuvaa sisältä, ulos en varmaan enää tänään mene. Voisin kohta lakata kynnet jollain kivalla, keväisellä värillä ja leikellä muutamia farkkuja. En turhaan osta kaupasta kalliita farkkushortseja, vaan leikkaan omista lyhyistä farkuista shortseja, kätevää!
    Odotan oikeasti niin paljon kevättä. Lähtisipä nyt kaikki lumet pois ja tulisi lämmin! Vois ottaa käyttöön uuden nahkatakin ja kaikki ihanat tennarit ja muut kengät. Inhoon talvea, toki ensilumi on aina kiva, mutta lunta ei tarvitsisi tulla muutamaa senttiä enempää ja pakkasta enempää kuin viisi astetta. Talvessa haittaa kylmyyden ja liian lumen lisäksi sen pituus. Tuntuu, että kevät ja kesä menee hetkessä ohi, sitten onkin jo syksy ja kohta talvi. Ensilumi sataa jo loka-marraskuussa ja sulaa pois huhtikuussa. Hyi, lähes puoli vuotta tätä kylmyyttä.
     Nyt loppuun vielä jotain sekalaista asiaa blogiini liittyen. Oon vaihtanut joku aika sitten faviconin, näkyykö teillä musta vai vaaleanpunainen sydän? Nimittäin sen pitäisi olla vaaleanpunainen, mutta itsellä näkyy vielä mustana. Keväällä voisin tehdä uuden bannerin, mahdollisesti tuollaisen samantyylisen. Mulla on nyt postauksien päivämäärät keskitetty, mutta otsikoiden keskityksessä on vielä toistaiseksi ongelma.. Opettelin juuri flickrin käytön, joten kuvat tulevat nykyään suurempina ja toivon mukaan myös laadukkaampina. Picasan kanssa on vielä ongelmaa, en saa sitä edes ladattua koneelle, Susanna osaa käyttää sitä, niin se voi varmaan tulla joku päivä meille ja neuvoo mua. Voisin nyt tulevana viikon aikana alkaa ottaa kuvia kuvapostausta varten, että saisin sen seuraavana viikonloppuna julkaistua. Moni on kysellyt, anteeks etten oo saanu sitä vielä tehtyä! Oon kyllä pari kuvaa ottanu, mutta ne ei riitä mihinkään. Sain aiheita niin paljon, että kuvat taitaa tulla neljän kuvan kollaaseissa.

4 kommenttia:

  1. näkyy vaaleenpunanen sydän faviconina :)


    http://elaman-iloa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nonii hyvä :D tosi kiva, että jaksoit ilmeisesti lukea postauksen ja vielä kommentoida! (:

      Poista
  2. oi ihanan värinen paita <3 :3

    >dim-marily.blogspot.fi

    VastaaPoista