perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kännykän tyhjennystä

muffinssit
kännykkää 031
Moikka! Tiedän, lupasin kirjoittaa uuden postauksen jo aiemmin, mutta jätin sitten taas ilmeisesti kirjoittamatta. Mulla on ollu kiva viikko, suurimmaksi osaksi ainakin. Ei oo ollu kokeita, muuta kun tänään mantsasta testi, jossa piti tietää Euroopan jokia ja järviä. Kotsassa tehtiin kalaa tomaattikastikkeessa, perunamuusia ja mustikkamuffinsseja. Niistä onkin hieno kollaasi tuossa ylhäällä. Koulun jälkeen kävin ostamassa suklaalevyn ja karkkipussin viikonlopuksi. Olin äsken Annikan kanssa hetken ulkona. Tulin sisälle umpihangen kautta, kaaduin, kastelin farkut ja kengät. Harjasin koiran ja yllättäen tulin koneelle. Onneksi Sara oli Skypessä onlie, joten nyt oon sen kanssa pitkästä aikaa näkärillä. Haluaisin vielä tänään ehtiä lakkaamaan kynnet, kyllästyn edellisiin aina ihan liian nopeasti. Jossain vaiheessa iltaa ajattelin katsoa Annin kanssa leffan ja syödä suklaata. Huomenna se ois sitten taas Mikkeliin lähtö. Oon huomannu käyväni siellä suurinpiirtein joka toinen viikko. Suunnitelmissa olis ostaa farkut, mieluiten vaaleanpunaiset tai melko vaaleat oranssit Ginasta. Voisin ostaa myös kengät, harmaat tennarit, samanlaiset jotka meni pilalle. Ne tosin on nyt likoamassa, mutta tuskin puhdistuvat ollenkaan. Haluaisin ehdottomasti sulkakaulakorun ja sulkakorvikset. Myös pitsinen t-paita olis kiva. No, katsoo nyt mitä löydän sieltä. Ainiin toki, voisin ostaa Dependin kynsilakkoja, halpoja kun ovat. Stellaan avattiin juuri Cubus, toivottavasti sinne olis tullu jo niitä kynsilakkoja. Haluaisin jotain aika värikkäitä, keväisiä! Sunnuntaina pitäisi vielä viimeisen kerran jaksaa käydä kirkossa, sitten on kaikki riparin eteen tehtävät jutut tehty, jes! Pääseepähän niistäkin eroon. Tällaista tällä kertaa, huomenna voisin postata ostoksistani.
Älkäähän huomautelko kuvien laadusta, nää kaikki kuvat on siis peräisin mun kännykästä. Laitan tähän vielä vähän selitystä kuvista.

1. kollaasi
Kuvat tänään olleelta kotsantunnilta, tehtiin hienoja muffinsseja niinkuin kuvista huomaa. Toisessa kuvassa Tiia innokkaana maistelemassa taikinaa. Niinkuin huomaa, valmistusvaiheet ennen uuniin menoa - uunissa - valmiina.

2. kollaasi
Nää kuvat on vähän pitkin talvea otettuja, päätin vain laittaa ne tähän. Ekassa kuvassa oltiin Annikan kanssa jäällä hiihtämässä. Toisessa nuttura, mikä mulla oli joskus mooonta viikkoa sitten. Kolmannessa kuvassa on propaani-koira. Harjoiteltiin tollasilla rakennusosilla Sannin kanssa kemiassa hiilivetyjen rakennekaavoja. Viimeinen kuva napattu S-marketista.

2 kommenttia:

  1. ahh noi muffinsit <3 nappaan omaa blogii nuo kuvat =) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. älä vaan, oli ne söpöjä :DD Juu ota vaan (:

      Poista