lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kooste helmikuusta


Helmikuu oli kaikenkaikkiaan ihana ja onnistunut kuukausi. Olin paljon kavereiden kanssa ja koulukin sujui odotettua paremmin. Kävin muutaman kaverin kanssa Mikkelissä, olin Susannalla, ystävänpäivätanssiaisissa, Annin kanssa kylällä sekoilemassa  jne.. Muuten niin ihanan kuukauden pilasi hiihtoloman ensimmäisenä sunnuntaina alkanut kuume, joka loppui vasta eilen. Voisin selittää tämän postauksen kuvakollaaseista nyt tässä vähän jotain, että tietäisitte että miksi valitsin juuri nuo kuvat.

Kollaasi 1
Tän kollaasin kuvista kolme on sieltä ystävänpäivätanssiaisista. Nää kaikki kuvat oon tainnu julkasta jo, mutta halusin silti välttämättä laittaa niitä tähän vielä noin kollaasin muodossa. Oikeassa alanurkassa mun kuva lol. Oli vissii pakko tunkee se siihen?

Kollaasi 2
Tuolla kollaasin kuvilla ei ole ns. yhtenäistä aihetta, mutta voisi ajatella, että siinä on talvisempia kuvia. Ensimmäinen kuva on Kasurilasta, lol toisessa taas minä ja tuokin kuva oli toki pakko tuohon laittaa, kolmannessa Annika riehuu meijän baarijakkaroilla piiloutuneena linssisuojuksen takana, neljäs kuva oli vaan päähänpisto kun oli pakko kai ottaa kuva iskän suksista.

Kollaasi 3
Tää on sitten selvästi aiheellinen kollaasi - Mikkeli. Kuvissa esiintyy lisäkseni Sanni (blondi) ja Pinja (tummat hiukset). Kahdessa ekassa meijän hienoja ja vähän vähemmän hienoja läpällä tehtyjä asuja, kolmannessa näkymiä Sannin kameran läpi ja viimeisessä vielä meidän asujen kamalat kengät.

Kollaasi 4
Tässäkin kollaasissa on selvä aihe, joka on tietenkin ruoka. Söin niin paljon kaikkea hyvää helmikuussa, että tällainen kollaasi oli melkeimpä pakko tehdä. Ensimmäisessä kuvassa Nutellapurkki uunissa, koska Annikan kanssa kuorrutettiin muffineja sillä ja sen piti toki pehmetä ensin kunnolla. Toisessa kuvassa Mikkelissä Sannin ja Pinjan kanssa juodut ihanat kaakaot, kolmannen kuvan omenanpalat oli vaan laitettava tuohon, ja neljännessä kuvassa ihanainen Annin kanssa ostettu Ben & Jerry's jäätelö.

18 kommenttia:

  1. kiva postaus ja mä tykkään tän blogin nimestä! :)

    we-rule-theworld.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! :) omasta mielestä se on vähän outo mut kelpaa :DD

      Poista
  2. ihania kuvia ! + oot über nätti !

    VastaaPoista
  3. Blogis on tosi kiva, kuvia on paljon ja neon suurimmalta osin hyviä:) Tekstiä vois olla vähän enemmän, mutta taas toisaalta kuvien määrä korvaa sitä. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niinhän sitä sanotaan:)

    http://phaletheman.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti (: oon ajatellu nyt alkaa kirjottaa enemmän, joskus kirjotin tosi paljon mut se on alkanu nyt vähän jäämään :c

      Poista
  4. ihana banneri täl blogil & hyvii kuvii :>

    http://iddusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Kivoja ja laadukkaita kuvia :-) Nam nutellaa <3 Banneri kans aivan ihana :-) Ihan supermukavan olonen blogi, jään lukijaks !!

    VastaaPoista
  6. äääää ihana postaus taas! Anteeks kun oon ollu kommentoimatta, on ollu niin paljon kiireitä.. :c mut ihania kuvia taas, oot niin taitava kuvaaja ja kaunis ja sun kaveritkin on noin kauniita ja kaikkee! :DD <33

    lifeisclimbing.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. melkeen järkytyin ku näin itteni tuolla.:::D:D:D:D:D::D:D::D:D::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD on se varmaan ihana löytää itsensä täältä kerta toisensa jälkeen :D

      Poista
  8. Ihana banneri ja kivoja kuvia c: Siisti ulkoasu!

    VastaaPoista