sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kesä 2012


Tämän kollaasin kuvat on otettu kesäkuun alussa melkein heti koulujen loppumisen jälkeen. Ekassa kuvassa pikkusisko Sanni, toisessa minä (huomatkaa pinkki huppari jota enää en käyttäis) ja kaksi viimeistä kuvaa vaan toi mulle ihanasti kesän mieleen. Tramppakuva sen takia, koska varsinkin alkukesästä tykkään olla trampalla, en niinkään hyppiä vaan ihan pelkästään olla ja jutella, se on hyvä paikka johon mahtuu monta ihmistä istumaan!
Nämä kuvat on otettu kahdeksas päivä kesäkuuta, eli ihan alkukesästä nämäkin. Ekassa kuvassa mulla oli tuollasia ihania kukkia päässä, oliskohan ollu omenapuusta? Toisessa on mummon nyt jo kuollut kissa, oli pakko laittaa koska se makas rappusilla tuollee söpösti! Viimeiset kuvat on otettu mökiltä. Vasemmalla meidän rantaa mökiltä ja toisessa aivan ihanan värinen auringonlasku.
Tämän kollaasin kuvat on juhannuksen tiennoilta, jotkut aiemmin ja jotkut myöhemmin. Ensimmäisessä kuvassa ihanainen serkkuni sara (vasemmalla) ja taas Sanni-sisko. Toisessa kuvassa Sara aivan ihanien viiksien kera, ja kolmannessa istun juhannuksena kivellä kun oltiin mökillä. Viimeisessä kuvassa erittäin taiteellisesti asetellut Crocsit, jotka jalassa olen yleensä aina mökillä.
Näistä kaksi ekaa kuvaa on juhannuksena mökiltä otettuja. Alemmat kuvat on kesäkuun viimeisiltä/heinäkuun ensimmäisiltä päiviltä, oli pakko laittaa ne kun tuovat mulle ihanasti kesän mieleen, tykkään paljon etenkin noiden väreistä.
Tämä kollaasi on heinäkuun alusta, kaksi ensimmäistä Tykkimäeltä ja seuraava Olavinlinnasta. Neljänneksessä kuvassa mun ihana kännykkä jonka sain edellisen tilalle. Oli pakko ottaa tuo, koska se oli halvin ja ei oikein täällä myyty muita. Nyt tosin kovasti yritän päästä tuosta eroon..!

heinäkuun puolivälistä:  Käytiin myös suunnilleen näihin aikoihin Lapissa, mutta sieltä otettuja kuvia en laittanut tähän kun eivät oikein kesäisiä olleet. Tulevana kesänä kyllä otan sieltä paljon kuvia!
Heinäkuun loppua ja elokuun alkua. Huomaa että mun hiukset on ollu kesän kulahtaneet ruskea-vaalea sekoitukset ja muutenkin kamalat. Toisessa mun Converset, joiden päälle oli sattunut karisemaan äitin kukkien lehdet. Seuraavassa sitten seikkailtiin Jennin ja Sanni-siskon (sininen huppari) kanssa jossain pusikossa ja viimeisessä kuvassa vielä meidän kolmen Converset, violetit mun, vihreet Sannin ja viimeiset eli oranssit Jennin.
Elokuussa Annin tultua Turusta käytiin aika monesti sen kanssa kylällä, ja ensimmäisessä kuvassa se hyppääkin tyylikkäästi ilmeellä varustettuna ala-asteen keinusta. Lakkailin kesällä ihan liikaa kynsiä ja nyt muistona siitä suloisen kellertävät kynnet lol. Sitten vähän ennen koulun alkua sain vihdoin värjättyä sen inhottavan kulahtaneen ruskean pois. Tuli melkein mustat runsailla vaaleilla raidoilla.

Näiden kuvien katselulla oli nähtävästi odotetut seuraukset - kamala ikävä kesää, Saraa, Sara-Ingaa, Kiaa, Lappia yleensäkin ja kaikkee kesään liittyvää. No jospa se kesä sieltä tulis nopeesti.

2 kommenttia:

  1. Miks sulla on näi ihana blogi? c:

    t.Blogistas kateellinen siskos(tikkosi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tää nyt niin erikoinen oo.. :DD tikko hiljaa

      Poista