tiistai 26. maaliskuuta 2013

I just wanna feel this moment

demit
kirjoja kokeet
Moooi taas! Viikko on lähtenyt hyvin käyntiin ilman mitään sen ihmellisempiä juttuja. Maanantain kemiankokeesta ainakin toivottavasti pääsen läpi kun ei se nin vaikea ollut kuin olisi voinut olla. Mun oli jo tänään tarkotus kuvata my day kuvina, mutta arvatkaa vaan muistinko aamulla aloittaa kuvaamista. En. Siksipä se siirtyy varmaan huomiseen, pitää muistaa ottaa vanha kamera kouluun kun en järkkäriä viitsi mukana raahata my dayn takia. Ajattelin aamulla ottaa kuvan kellosta/kännykästä/jostain kuvan, josta näkyy monelta herään. Aamupalasta joku kuva, asusta, koulumatkasta, koululta aamulla, välkiltä jotain, matikantunnilta pari kuvaa, kässästä myös.. En viiti hissassa ja enkussa ottaa kuvia, opettajat huomais kuitenkin ja kileis sitten. Matikanopettaja ei yhtään kato mitä me tehään siellä niin sillon pystyn ihan hyvin kuvaamaan.
    Tänään oon vaan syöny suklaata :D Aamulla kävin kaupassa ostamassa kinuskimurusuklaata, joka kyllä tuli syötyä Sannin, Emman ja Pinjan kanssa välipalaksi ennen liikkatunteja. Liikassa pelatttin sisällä futista, aika outoo mut oli se ihan kivaa kuitenkin. Kuviksessa sain taas uuden työn valmiiksi, nouu seuraavana tehään jotain tarkkoja pirrustusjuttuja oon surkee piirtäjä. Voisin piirtää jonkun tekotaiteellisen kuvan mallista. Oisin halunnu maalata kännykkään takakuoren uusiks koulun peiteväreillä mut en viittiny kun ei olis ehtiny kuivua ja se opettaja olis kai vähän tuijottanu. Kynsilakalla yritin joku viikko sitten maalata, mutta kuoreen tuli jotain ihmeen kuvioita, kohoumia tai sellasia vastaavia. Äsken sotkin kaikki paikat putsaamalla tummansiniset lakat siitä pois. Nyt voisin kehitellä jotain uutta systeemiä siihen, musta, täynnä jälkiä oleva kuori ei ihan sovi mun mustaan (maailman surkeimpaan) kännykkään.
     Loppuilta menee sitten Skypessä serkun, Saran kanssa. On se Skype niin ihana keksintö just tällasta varten. Sara nimittäin asuu Lapissa, meiltä ajaa sinne yli kymmenen tuntia niin ei voida nähdä kun pari kertaa vuodessa.
     Huomenna siis tulee (ainakin toivon mukaan) my day kuvina, mutta jos en sitä jaksa jostain syystä kuvata, niin sitten tulee ihan tavallinen postaus. Kuvapostausta voisin alkaa tehdä tällä viikolla.

2 kommenttia:

  1. Wohoo, mainitsit mut! Taas...
    Ihanan isoja kuvia! Tosi hyvä blogi.

    VastaaPoista