torstai 29. marraskuuta 2012

Lyhyt postaus

 
Nyt pitkästä aikaa teen tavallisen postaukseen. Syynä ensin Liebster blog - haaste, sitten kysymyspostaus ja sen jälkeen vielä vastauspostaus siihen. Uusia kuvia en ole ulkona taaskaan voinut ottaa. Ulkona nimittäin on jo pimeetä kun tuun koulusta.. No viikonloppuna otan taas paljon kuvia, tällä kertaa toivottavasti vähän paremmalla lopputuloksella kun viimekerran.
       Mitään varsinaista asiaa ei tältä viikolta ole. Seuraava postaus todennäköisesti lauantaina, koska huomenna vietän koko illan varmaankin Annikan kanssa... Ja lauantaina jos käytäis taas kuvaamassa jossain, nyt kun on lunta niin tulis kivempia kuvia ja innostais enemmän! Sitten tosiaan lauantai-iltana tulis se postaus.
       Sitten vielä ihan tähän blogiin liittyen muutama juttu. Lukijoita on jo joulutavoitteen yli, kiitos teille ihanille! Tavoitteena oli 100 lukijaa, mutta nyt ylittynyt kahdella. Sitten vielä postaamisesta. En postaa silloin, jos ei ole mitään kuvia lisättävänä. Älkää siis ihmetelkö kun joka päivä ei uutta postausta tule.
 
Eipä mulla nyt muuta, lauantaihin!

5 kommenttia: