torstai 1. marraskuuta 2012

Ja nyt se lumi suli pois..

Niinkuin arvata saattoi. Just kun tuli kivasti lunta, n. 5cm nii tietysti heti suli pois kun tuli taas tyylii 5 astetta lämmintä -.- no ei siitä sen enempää, ihan nättejä kuvia oon saanu otettua, vaikkakaan en kyllä lumesta oikeestaan.
     Tässä en oo muutamaan päivään kerenny kirjottaa, on ollu niin paljon kaikkee menoo. Eikä kyllä oo oikeestaan uusia kuviakaan, tää on nyt vaan tällane tavallisen tylsä postaus. Äsken tossa kävin naapurissa yhellä kaverilla sovittaa muutamia farkkuja, ne oli saanu ne joltai tutuilta mut ne ei kelpuuttanu niitä nii otin ite toiset ja toiset annoin siskolle (mua 2v. nuorempi, eli 12) nii ne mahtu sille. Tuli kyllä tarpeeseen kun käytän niin paljon farkkuja, eipähän tarvinnu ostaa uusia :) Ja hyvät farkut on, tosi tummat ja sopivan tiukat. Kuva/kuvia niistä sitten tän postauksen loppuun. Sitten äsken tein kemian läksyt, vihdoin jaksoin ees yrittää kun ei ihan kemia kiinnosta. Johtuiskohan vaikka ihan opettajasta...? Ja muutenki niiin tylsä aine.
       Ainiin, lempivaatteet - postausta en tee, mutta sen sijaan teen koosteen mun viimeaikaisista, eli toisinsanoen tän syksyn ostoksista. Niitä on kertyny sen verran, ja kuitenkin ne on aika pitkälti mun lempivaatteita. Vois kohta mennä ottaa kuvat niistä, kun nyt on just yks niistä päällä ja ne farkut tos vieressä. Ja laitan sitten itseasiassa farkuista kuvan nyt, ja sitte myös ostospostaukseen.

Eihän tässä tältä päivältä mitää tän enempää, katon just samalla salkkareita.



joo laatu, älkää kattoko sitä vaa noit farkkuja :D


2 kommenttia:

  1. ihania kuvia ♥

    http://make-theworld-goround.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia. Sulla on myös hieno banneri :3 liityn lukijaks

    > candy-castle.blogspot.com

    VastaaPoista