sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Postaus viikonlopusta

Postaan tässä samassa postauksessa lauantain ja sunnuntain tapahtumat, ja tietysti lisään myös kuvia. Nyt perjantaina kun tein postausta, niin ajattelin että kun tää ei oo varsinainen valokuvaus-postaus, niin kuvia vois lisätä tekstin joukkoon eikä kaikkea siihen loppuun.

Lauantai
Mulla oli herätys 08.00, mutta siirsin sitä tunnilla. Heräsin siis tuntia myöhemmin. Vanhemmat oli päivän Varkaudessa, niin olin miä olin sitten Annin kanssa. Tosin ihan aamulla olin hetken koneella  ja näin. Menin Annille mun pikkusiskon kanssa, ne halus että otan niistä faceen kuvia, nii sain kuvata Annin perheen 600d:llä. Alkaa joka kerta kun kuvaan järkkärillä tehä enemmän ja enemmän mieli omaa, mutta onneks jouluun ei oo enää niin kamalan pitkä aika! Olin niitten kanssa vaan hetken, sitten menin kotiin syömään ja sitten ulos, omalle pihalle ottamaan kuvia itestäni ja vähän muustaki kolmijalan kanssa. Sisälle palattuani huomasin, että suurin osa kuvista oli tärähtäneitä, tai muuten vaan ei ollu tarkentanu kunnolla (koska itselaukaisin).. Kyllä jotain siedettävää materiaalia tuli, mutta melkein kaikista kuvista oli rajattava kasvot pois, koska tarkennus oli osunut vaatteisiin.









Sunnuntai
Tänään tuli sitten nukuttua! Heräsin vasta 10.50.. en ymmärrä miten pystyin nukkumaan niin kauan, yleensä herään viimeistään yheksältä. Kuitenkin, melkein heti heräämisen jälkeen menin koneelle. Pelasin hetken sims, mutta sitten otin skypessä näköpuhelun Saran kanssa. Puhuttiin siinä n. tunti. Käväisin ulkona, yritin kuvata jotain mutta ei mikään onnistunu. Ainakaan niin miten olisin halunnu. Takasin sisälle siis. Sitten kohta Annika tuli jo meille. Sen pikkusisko halus ostaa jotain meijän vanhoja Schleich - hevosia, se osti niitä 10. Annikan kanssa oltiin meillä, selailtiin vaatekauppojen postimyyntikuvastoja, mietittiin mitä ostettais jos olis rahaa niin paljon että sais mitä vaan, ja mitä ei ikinä ostettais. Hyvät naurut kyllä tuli parista jutusta :D Ja loppuillasta tulee ankee, koska yritän lukee vaihteeks ajoissa tiistain bilsankokeeseen. Ja ainiin, perjantaina on kemiankoe, johon pitää lukee paljon. En ymmärrä mitään jostain elektroneista ja reaktioyhtälöistä ja ioneista ja mitä näitä on..

 

14 kommenttia:

  1. kiva blogi :)

    http://amsuuauau.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. ihanat kuvat!

    http://iddusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Siisti toi auringonlasku ja kuvat myös. Kesäsin en voi koskaa vastustaa auringonlaskun kuvaamista (siis sillon ku aurinkolaskee. :---D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kai se on auringonlasku, eikä -nousu? :-D

      Poista
    2. jepp, auringonlasku on :D miäkin kuvailen aina kesällä auringonlaskuja, ne on vaa niin ihanan värikkäitä! :)

      Poista
  4. tosi kiva blogi :))

    http://kepaz.blogspot.fi/ lukijaksi saa liittyy :)

    VastaaPoista
  5. tosi upee blogi ! kuvat on kivoi ja oot kaunis:)

    touchthe-sky.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Tosi kivoja kuvia, ja nätti banneri (:

    VastaaPoista
  7. Ihan super ihania maisema kuvia! ;)

    rakastanminunkynsia.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Ihan superihania kuvia ♥


    http://cherrysberrysh.blogspot.fi/

    VastaaPoista