perjantai 9. marraskuuta 2012

We are never ever getting back together

Moi taas, pitkästä aikaa! On ollu pieni tauko postauksissa, blogger taas vamonu ja ei oo ollu oikein aikaa. Nyt kuitenkin teen postausta tämän viikon kuvista. Mitään erikoista ei nyt ole, mutta kuitenkin talvisia kuvia. Ja mun järkkäri tuli postissa, tosin se on jolulahja, eli saan sen vasta jouluna. Katotaa vaa et miten jaksan oottaa sitä! Mutta nyt vähän niitä tän viikkosia kuvia.





7 kommenttia:

  1. Ihana banneri, ihanat kuvat owo

    vesipisaralasissa.blogspot.fi/ ♥

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvii, tykkään etenkin kahest ekasta ja viimesestä c: mis asut, tai mist toi viimene on otettu? Toi paikka näyttää oikeest iha älyttömän siistiltä joteki! Ja joo tiiän kans ton järkkärinodottamistunteen, jouduin pärjää puol vuot rikkinäisel digikameral, salama ei toiminu tai mitää ja sit viimesen parin viikkon jouduin ottaa kuvii sokkon koska se näyttö meni rikki avaimist :s Mut sit sain ton kameran synttärilahjaks onneks :--D Millasen järkkärin saat? (--:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: noo, sanotaanko et asun n. 40km mikkelistä, tarkempaa paikkakuntaa en kerro. Ja kuva on otettu uimarannan luona olevalta sillalta :) saan Canon eos 550d + 18-55mm + 75-300mm.

      Poista
  3. Hienoja kuvia! (:

    trueordream.blogspot.fi

    VastaaPoista