perjantai 16. marraskuuta 2012

And we making all the same mistakes

Moi taas, en oo tässä aikoihin taas postaillu. Tai no olin mä, mut positin sen postauksen koska en ollu tyytyväine! Tässä nyt sitten postaan taas vaihteeks koko viikon tapahtumat. Ei oo oikeen innostanu kirjottaminen, koko ajan kiireitä koulun kaa ja sit yks sama kaveriongelma, jotku ei vaa osaa lopettaa ennenku on menny liian pitkälle. En nyt ala avautua täällä, kuitenkin liian moni tuttu lukee tätä. Tässä jotain "alkuhöpinää", nyt tän viikon tapahtumiin. Vois muuten laittaa enemmän kuvia mun päivistä yleensäkki, tää blogi on muutenki vähä vajaa ja en oo jaksanu panostaa. Katotaa jos nyt vkpl alkasin taas enemmä, ja siitä eteenpäi tottakai.

 
Tällä viikolla ei kyllä tapahtunu yhtään mitään merkittävää. Muttenvaa meni taas kamalan nopeesti, hyvä että ehdin ees tajuta mitä kaikkee viikon aikana tapahtuu. Kai tääki oli sit tavallisen tylsä viikko koulussa, joululomaa innolla odottaen. Tulossa taas liian paljon kokeita, bilsaa, saksaa, kemiaa, matikkaa, äikkää... kaikkee mahdollista.
 
Tää päivä oli kuitenki paras tältä viikolta, ainaki kouluajasta. Koska kuvis..! :D ei aine sinäsä nyt niiiiin ihana ole, mut kuitenki. Saa just olla siellä sillee vapaammi kun muilla tunneilla. Kuunnellaan musiikkia, saahaa välil päättää mitä kuunnellaan ni tänää soi mun ja Susannan toiveesta 1D <3 Tehään siis seinämaalauksia, miä ja Susanna maalataan tolppaan ihmistä ja Hanna tolpan toiselle puolelle luurangon. Yllättävän hyvinhän ne onnistuu :) Saatiin myös opettajan toiveesta kuvata koulun järkkäreillä kuvisjuttuja, tilannekuvia seinämaalauksista. Nyt haluun vaan entistä enemmän sitä järkkärii.. no onneks kuitenkin jo jouluna saan. Kuvasin siis tänää koulun 1100d:llä. Sillä otettuja kuviahan en tänne voi lisätä, koska opettajan muistikortti..
 No tässä vois vielä loppuillan yrittää lukee noita valokuvauskirjoja, jos niistä ois jotai hyötyä tulevaisuutta ajatellen. Sori kun lisään nyt tähän postaukseen vanhoja kuvia, ajattelin vaan että suurin osa lukijoista ei oo nähny niitä ellei oo lukenu kaikkia ikivanhoja postauksia. Ja ensviikosta tulee muuten kunnon blogiviikko, joka päivä yritän tehä postauksen. Huomenna kanssa raahaudun ihan aamusta ulos kameran ja kolmijalan kanssa kuvaamaan, vihdoin jos muistasin ottaa asukuvia tai jotain vastaavaa. Ja tottakai myös luontokuvia, katotaan jos jotain suht järkevää materiaalia tulis säästä huolimatta. Lunta kyllä odotetaan takasin!
 

Nyt paluu kesäfiiliksistä todellisuuteen - ulkona sataa, kylmää ja pimeää. Olis ees lunta! Mun on tällä viikolla niin pakko tehä joku kesäpostaus, postaus asukuvien kanssa ja näin. Nyt jos saisin postauksiin enemmän asiaa, että saisin tehtyä näistä tällä tavalla pidempiä. Tai sitten tää on vaan tällane extrapitkä postaus, hyvityksenä tauon jälkeen. Apua, nyt tuntuu siltä että nää kaikki mun asiat vaan toistaa itteensä, kaikki kirjotettu tänne jo miljoona kertaa.
Vielä loppuun yks kesänen kuva, oli pakko! Tosta kuvasta tulee niin paljon mulle kesä mieleen, vihreetä ruohoo, kirkkaan oranssi kukka ja nätti perhonen. Älkää välittäkö tarkennuksesta, kamerani on mikä on. Kuitenkin mielestäni tuon kuvan idea on aika kiva.
Eli siis yhteenveto tästä postauksesta: Tavallinen viikko, kiva kuvistunti, liikaa kokeita, huono kamera, haluan lunta, odotan kesää, ensi viikosta lähtien alan panostaa blogiin enemmän, huomenna aamusta kuvaamaan. Mitäpä vielä? No, siinä taisi nyt kaikki tarpeellinen (ja tarpeetonkin) olla.
 
Muistakaahan heittää kommenttia, niin käyn laittamassa takasin :)
xoxo, Roosa
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti