sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Valokuvausta pitkästä aikaa

Tänään vihdoin sain aikaiseks lähtee ulos kuvaamaan. Kävin Annikan kanssa kävelyllä tässä aika lähellä, ja ihan hyviä kuvia tuli. Tosin akku pääsi loppumaan kesken kaiken, niin ei voinu ottaa niin paljon kuvia kun oli tarkoitus. Aikaa niiden kuvien ottamiseen kyllä meni, koska tuo kamera ei vaan tarkenna kunnolla. Ei automaattitarkennuksella, eikä silloinkaan vaikka olisi makrot ja kaikki käytössä :c Parempaa odotellessa..
    Tossa äsken lakkasin kynnet, teki mieli vaihteeks jotain kimaltavaa niin nyt on sitten vaaleenpunasta ja värikästä kimalletta päällä. Ihan kivat tuli, kuvan ehkä lisään huomenna, mikäli saan siihen sitten muitakin kuvia. Jossain vaiheessa ens vuonna tulee ihan pelkkä kynsipostaus, johon tulee aika monien lakkaamieni kynsien kuvat.
     Mitään kovin erikoista asiaa  ei tässä nyt ole. Ainiin, ja vielä haluan kiittää kaikkia yli-ihania lukijoitani, teitä on jo 95! Hyvinkin saattaa tulla joluun mennessä se 100 lukijaa täyteen, kuitenkin tässä vielä noin kuukausi aikaa ja enää 5 puuttuu. Bannerin mahdollisesta vaihdosta sen verran vielä, että vaihdan sen melko varmasti melkein heti joulun jälkeen. Malli pysyy samana, eli 4 kuvaa rivissä, ympyrän muotoisia ja teksti niiden alhaalla samalla fontilla. Nykyisestä on tullut niin paljon kehuja ja moni tykännyt että samalla mallilla mennään.

Eikä, apua..! Nyt kun siirsin kuvat koneelle, niin huomasin että laatu ei ole niin hyvä miltä näytti. Nimittäin kameran näytöllä ne on vielä aika hyvän ja tarkan näköisiä, mutta sittenkun siirretään koneelle ja nähdään isompina, niin huomaa etät laatu ei ole parhaasta päästä.

Kaikesta huolimatta, nyt kuitenkin muutama parhaiten onnistuneista kuvista.

 




6 kommenttia:

  1. tosi kivoja kuvia, tosin niitä ois voinu olla vähän enemmän ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti (: oisin laittanu enemmän, jos mun puolikuolleella kameralla onnistuis enemmä kun 5/100 kuvista.. D;

      Poista
  2. Moi! Mun blogista löytyy sulle haaste :)
    http://mydream-milla.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia:)toi toka on kaikkein kivoin

    i-am-my-own-superhero.blogspot.fi

    VastaaPoista