maanantai 12. elokuuta 2013

The first schoolday

06 006 072 Moikka! Mulla alkoi tänään siis koulu, niin kuin aika monella muullakin. Kävelin kouluun ihan tavalliseen tapaan, matkalla kävin kaupassa ostamassa purkkaa. Kaks ekaa tuntia oltiin luokanvalvojan kanssa. Saatiin lukujärjestykset, oppilastietolomakkeet ja muita vastaavia lappuja. Etenkin tiistait on tässä jaksossa kamalia - kaikki kuusi tuntia lukuaineita, eikä yksikään ole kaksoistunti. Huomisesta tulossa siis aika rankka päivä... Seuraavat kaks tuntia vietettiin auditoriossa, meille yseille kerrottiin kaikkea mm. yhteishausta. Loput tunnit oli ihan normaalisti lukujärjestyksen mukaan, matikkaa ja enkkua siis, molemmissa on muuten uudet opettajat. Kotiin tultuani olin nälkäinen ja väsynyt, syynä koulun pahat ruuat ja herääminen 06.30. Muutaman lukijan toiveesta alan nyt ihan tosissani postata useammin. Yritän kirjoittaa tänne joka toinen päivä, vähintään kahdesti viikossa! Toivottavasti mulla on aikaa siihen.

14 kommenttia:

  1. Taiteellinen toi eka kuva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDXDDXDXD Jooo lol... se sun uus matikan ope opettaa mulle kemiaa.. O.o

    VastaaPoista
  2. Ei oo kovin rankkaa postata kaks kertaa viikossa tai enemmä. Mun lempparibloggaaja bloggas lomalla JOKA PÄIVÄ sen postauksen kuvat on tosi hienoja ja hyvä laatusia ja osaa kirjottaa kivasti yms. Ja nyt teki toisen blogin ja sillä alko lukio.... toine blogi on siis heppa jote aika rankkaa postata nii usein ratsastaa ja hoitaa hevoset ja käydä lukiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiiän seuraan itekki Tiia suomalaisen blogia (: mut riippuu iha et mihin kukin on tottunu..

      Poista
  3. Postauksessa puhuttii "onko siihen aikaa" ei mainittu että se olis rankkaa...:dd

    VastaaPoista
  4. Toinen kuva oli kiva :)


    sarzunlife.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. ihania kuvia!!!!! :D

    millui.blogspot.com

    VastaaPoista