maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäislomasta

a021
a005 a015 myday 089 Mulla on ollu itseasiassa tosi kiva pääsiäisloma. Kirjotinkin jo perjantaista ja lauantaista aiemmin. Olis pitäny jo eilen postata, mutta tajusin vasta illalla että olis pitäny ja silloin oli niin pimeää, etten voinut käydä ottamassa uusia kuvia. Eilinenkin oli kiva päivä, mitäköhän mä ees tein? Apua en muista yhtään! Ainakin pelasin simssiä, luin historiaa ja kävin ulkona. No, kuitenkin tänään oltiin taas mummon luona syömässä ja näin. Tultiin sieltä kolmen maissa kotiin. Oon lukenu vaan hissankokeeseen, joka on siis keskiviikkona, samana päivänä kun mulla on kampaaja. Kerrankin yritän tosissaan panostaa kokeisiin lukemiseen, oon tehny kappaleista muistiinpanoja ja lukenu monisteita ja vihkoa enemmän. Tää on yläasteen viimeinen historiankoe ja siksi yritän saada siitä hyvää numeroa. Nyt lukemisen jälkeen oon ollu Saran kanssa Skypessä..
    Niinkuin varmaan muistatte, oon tehny tammikuusta ja helmikuusta koostepostaukset. Oli tarkotus tehä joka kuukaudesta, mutta en jaksa. Ei tarvii. Postaan nykyään sen verran, että julkaisemattomia kuvia ei ole ja ei ole mitään järkeä laittaa samaa kuvaa kahta kertaa blogiin. Kuitenkin maaliskuussa postasin 17 kertaa, mikä on huomattavasti enemmän entiseen verrattuna.
    Haluan vielä sanoa, että 29pv tätä kuuta olen pitänyt blogia tasan vuoden! Sen kunniaksi teen sitten jotain erikoisempaa postausta, ajattelin kaveripostausta/huonepostausta videolla/lempivaatteita. Laitoin äsken oikeaan sivupalkkiin taas kyselyn sitä koskien, äänestäkää! Huonepostauksen videoisin ilman ääntä, taustalle sitten joku musiikki.
    Seuraavalle viikolle mulla ei ole vielä oikein mitään ihmeempiä suunnitelmia. Oon Annikan kanssa, Saran kaa Skypessä, luen vielä huomenna historiaa, teen läksyjä, käyn valokuvaamassa.. Toki sitten lauantai <33 Meen pikkusiskon, Sannan ja Meijun kanssa kattomaan Justimusfilmsiä ja Nost3tta & Protroo Mikkeliin! Siitä sitten sunnuntaina postausta. Pyrin nyt viikolla postaamaan usein, päivittäin tai joka toinen päivä.

21 kommenttia:

  1. ihana banneri & nimi tällä blogilla :>
    noi kuvat on kans ihanii :)

    http://iddusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva banneri ja ihania kuvia:) mutta kuvan reunat pois! tulee paljo siistimmäks c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! Ottaisin kyl pois ne jos osaisin! :D njoo pitää jostai kattoo ohjeet siihe.

      Poista
  3. kiva blogi sulla, erityisesti toi banneri on ihana ja oot nätti :)

    http://onnetonblondi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoi kuvii! Toi koko häiritsee isoimmissa kuvissa, mutta ei läheskään kaikissa. Reunat jos sais pois...??

    Pidä tälle blogille kunnon synttäribileet ja kerää kooste KOKO vuodesta... Siis otat aina sieltä täältä kuvia aikajanasta noin 20 kuvan postaukseen...


    sarzunlife.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi pystykuvat on aika isoja, mut en jaksa laittaa pienemmiks kun vaakakuvat on aika isoja :D joooo meen kattoo jostain et miten saan pois ne, ite en nää niitä kun en käytä firefoxii :Dd

      Poista
  5. Upee ulkoasu ja tosi kivoi kuvii! Ja toi banneri on ihan sairaan upee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoos! No ei se nyt niin erikoinen oo, ja varmaan meneekin kohta vaihtoon :D

      Poista
  6. Lainaan janetten viestia! :) Tykkään ulkoasusta! ;>

    VastaaPoista
  7. vaikutat tosi mukavalta. ++ ihana blogi, sait uuden lukijan! :)

    VastaaPoista
  8. Sulla on ihana blogi ja oot nättiki! Iha tosi kauniita kuvia, millä kameralla kuvaat? (8


    iirisses-kuvailee.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoos, samoin (: tuolla sivussa lukee, kuvaan Canon eos 550d, siihen 18-55mm, 50mm f/1.8 ja 75-300 objektiivit :)

      Poista
  9. Tosi kiva banneri :)
    Oot tosi kaunis!
    Muutenkin tosi kiva blogi.

    VastaaPoista