lauantai 27. huhtikuuta 2013

On vapaa tekemään mitä vaan

Torstai 25.4
Mmooi taas! Tulin postaamaan tällä uudella kännykällä, kun koneessa lagii taas netti niin paljon ja tässä on nopee. Lähettiin eile Mikkeliin tilaamaan mulle valkeeta Iphone 4s:ää, mutta myyjä ehotti, että otettais mulle mielummin Iphone 5, kun siinä oli joku tarjouskin. Mulla on nyt siis se vitonen, en voi muuta kun kehua tätä <3 Tää päivä on menny ihan normaalisti. Koulun jälkeen kävin Sannin ja Emman kanssa ostamassa vappuvärejä. Meil on tiistaina koulussa ns. vappujuhla, tai siis sillee että kaikki pukeutuu. Kävelin Annikan kaa koulusta pois ja se jäi meille vähäks aikaa, kunnes aloin lukemaan taas uskontoo. Jaksoin tällä kertaa oikein panostaa lukemiseen, tein jotain tekemättömiä tehtäviä, luin kappaleita, tein käsitekarttoja ja muistiinpanoja kun ei tunnilla oltu tehty vihkoon oikein mitään. Jospa se koe ei olis kovin vaikee, kyn oon nyt kerrankin valmistautunu kunnolla. Äsken kävin siivoamassa Oliverin häkin ja nyt kuuntelen Spotifystä kaikkia sekalaisia biisejä, tällä hetkellä Vapaus käteen jää, tykkään siitä jotenki vaan tosi paljon. Tuntuu et oisin kirjottanu tosi paljon, mut ei se sit koneella näytä niin paljolta. Nyt näyttää alkavan Viidakon tähtöset, jospa minäki tällä kertaa alentuisin sitä vilkasemaan... :Dd

Uskontoa...! Perjantai 26.4
Tänään oli kyllä tosi ihana päivä, vaikka meillä oli uskonnon koe. Se ei onneks ollu kovin vaikee, omasta mielestä ainakin osasin vastata joka kohtaan. Koulun jälkeen lähdin Emman ja Sannin kanssa bussilla Sannille. Meillä oli tosi kivaa, joskus kyllä uusiks! Otin paljon kuvia kameraan, mutta en oo vielä jaksanut siirtää niitä koneelle. Jospa vaika huomenna jaksaisin... Kun kamerasta loppui akku, kuvasin kännykällä. Siinäkin on sairaan hyvä kamera, ei olla arvosteluissa turhaan kehuttu sitä hyväks.

Sanni & Emma My friends

Lauantai 27.4
Heräsin tossa pari tuntia sitten, pelasin kännykällä ja söin aamupalaa. Nyt pelaan siskon kanssa Simssiä ja kirjotan postausta samalla. Tänään ajattelin olla ainakin Jennin kanssa ja varmaan tosiaan siirrän eilisen kuvat koneelle. Huomenna pitäis mennä Mikkelin kirppikselle myymään jotain vanhaa tavaraa, jotta saisin enemmän rahaa kesää varten, kun mennään Mallorcalle.

Kaikki tän postauksen kuvat on otettu kännykällä. Kokeilin muokata niitä samalla, kun laitoin ne suoraan kännykästä Flickriin. Muuten, kahdessa alimassa kuvassa Emma ja Sanni!

1 kommentti: