sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Justimusfilms ja Nost3 & Protro

jf 100
jf 068 jf 095 jf 111
Mooi taas! Kirjoitan tähän postaukseen nyt vain nopeasti eilisestä. Mun pitäis nyt olla oikeesti tekemässä läksyjä ja lukemassa matikankokeeseen, mutta jostain syystä eksyin taas koneelle.
      Lähdettiin neljän maissa kohti Mikkeliä, oltiin noin viideltä siellä perillä. Mikaelin eessä ei ollu vielä sillon kamalasti jonoa. Ovet sisälle aukes kuudelta. Ooteltiin jotain tunti Martti Talvela - salin edessä, että päästäis sinne sisälle, kuitenkin päädyttiin eturiviin. Ite keikka alkoi kuitenkin vasta kahdeksalta Nost3:en ja Protron esiitymisellä. Ne lopetti yhdeksältä, sitten vihdoin tuli Justimusfilms. Keikka loppui kymmeneltä, jonka jälkeen mentiin alakertaan. Jouduin lainailemaan aika monelle ihmiselle rahaa, koska Justimusfilmsin T-paidat. Ite en ostanu, mutta pikkusisko kylläkin niin saatan ehkä käyttää sitä joskus. Saatiin myös NP:ltä nimmarit.
      Tänään en oo tehny yhtään mitään. Nukuin kymmeneen, siirsin kuvat koneelle, söin, nukuin taas, kirjoittamaan postausta.. Voisin tänään tehdä kaikki läksyt, lukea matikankokeeseen, joka on siis tiistaina ja olla Annin kanssa, mikäli se jaksaa. Tiistaina taas Mikkeliin. Äitillä on hammaslääkäri tai joku vastaava siellä niin meen siks aikaa Akseliin/Stellaan. Pitää koittaa olla ostamatta mitään, koska yritän säästää rahaa kesäksi, Mallorcalle ja muutenkin kun Sara tulee meille niin mennään Mikkeliin ihan vaan shoppailemaan.

/En jaksanut laittaa tähän paljoa kuvia, kone lagittaa kamalasti tänään varsinkin Flickrin kanssa niin valitsin vaan muutaman kuvan, jotka näyttivät ihan hyviltä nopeasti vilkaistuna. Sori, kuvia vaan Justimusfilmsistä..

18 kommenttia:

  1. Nää sun ottamat kuvat on ihania, ite en saanu eilen läheskään yhtä hyviä kuvia!:cc

    VastaaPoista
  2. ja tos muute haaste ;)
    http://mursujakaverit2.blogspot.fi/2013/04/haaste-d.html

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia!<33 Mä en saanu kunnollisii..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti (: koska sun laatukamera :D mut hyvä et ees joku sai kunnollisia kuvia (:

      Poista
  4. Voi ku kivoi kuvii♥ Epistä ku sulla on hyvä kamera...

    sarzunlife.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti (: nojoo toi on kyl kieltämättä tosi hyvä!

      Poista
  5. Ihanii kuvii ♥ oisin tahtonu olla tuolla.

    VastaaPoista
  6. Sinut On haastettu! T:Elli Riipinen

    http://ifyuoseek.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu meen kattoo, varmaa taas se sama haaste... :Dd

      Poista
  7. ihania kuvia!! mäki oon ollu ny neljällä keikalla ja niisä on ollu ihan mieletön meininki! jf ja np on oikeesti parhaita !

    VastaaPoista