sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Sunday

Eilen en ehtiny tehä uutta postausta, niin teen sitten tänään vähän pidemmän. Päivällä olin aika kauan ulkona kuvaamassa. Niitä sitten taas postauksen loppuun... Tein myös äsken jonkinnäköistä joululahjalistaa, jonka senkin laitan tähän postaukseen. Mitään kovin erityisiä toiveita ei mulla järkkärin lisäksi ole. Kuvaamisen jälkeen kävin nopeesti koneella, siivosin huoneen ja vaatekaapin, tein läksyt ja luin terveystiedon kokeeseen. Tavallinen sunnuntai siis.. Toivottavasti seuraavasta viikonlopusta tulee parempi. Kerron sitten lähempänä sitä tarkemmin. Äsken tein vielä pipareita, niitä tuli kamalasti, 5 peltiä! Ainiin, eilen kävin Mikkelissä. Ei löytynyt paljoa mitään ostettavaa, joten ostin vaan parille kaverille ja siskolle joululahjat. Niitä en nyt tässä kerro, kuitenkin ne käy lukemassa tän.
     Tulevista postauksista sen verran, että jouluna tulee ainakin joku jouluextrapostaus, johon tulee paljon jouluisia kuvia. Heti joulun jälkeen teen jotain postausta lahjoista, ehkä kollaasina. Siinä esittelen sitten vain joululahjat, tai yhdistän sen normaaliin postaukseen. Ja joulukuun lopussa/tammikuun alussa tulee uusi lempivaatepostaus. Edellinen oli lähinnä kesävaatteista, jos nyt tekisin muista. Siinä nyt niitä tulevia, vähän erikoisempia postauksia. Videopostausta en kuitenkaan tee, siitä saatte olla varmoja ja toivottavasti pärjäätte ilman!

 Tuossa siis mun joululahjalista. Niinkun jo sanoin, ei oikein mitään erikoista järkkärin lisäksi, se on ollu pitkään mun ykköstoive. 1. Canon eos 550d + 2 objektiivia (18-55 ja 75-300mm) Anttilasta 599€.  Pitkän mietinnän jälkeen päädyin juuri tuohon kameraan, toivottavasti täyttää kaikki odotukset! 2. Rahaa. Jokavuotinen toive, rahalle löytyy aina käyttöä! Etenkin sukulaisten on helpointa antaa lahja rahana, että voin itse päättää mitä tarvitsen. 3. H&M lahjakortti. Löydän yleensä aina H&M:ltä ostettavaa, joten miksen toivoisi lahjakorttia sinne..? Ja mulla on mielessä pari vaatetta mitä sieltä haluaisin. 4. Ginatricot lahjakortti. Sieltäkin yleensä löytyy ostettavaa. Ginastakin haluaisin juuri pari tiettyä vaatetta...! 5. Suklaata. No, tätä on melkein turha toivoa, koska joka tapauksessa tulen sitä saamaan. Silti, suklaa kuuluu jouluun. 6. Vaatteita. Tällä hetkellä musta tuntuu (itseasiassa on tuntunut jo kauan), että mulla ei ole mitään kivoja vaatteita. Toivottavasti asia korjaantuu joulun jälkeen. Tuossa kuvassa vaan muutama mitä haluaisin..
 Innostuin kiertelemään vaatekauppojen sivuilla, ja juuri nuo vaatteet pisti silmään. Nuo kun saisi... <3 Pitää kattoo joulun jälkeen, kyllä mulla toivon mukaan ainakin osaan sitten rahat riittää. Kuvat on kerätty Cubuksen, H&M:n ja Ginatricotin sivuilta.
 

7 kommenttia: