keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Be happy

Nyt vihdoin teen uuden postauksen, niinkun jonkin aikaa sitten lupasin. Nyttenkään ei oikein ole mitään kamalan erikoista asiaa. Mietin tässä, että saankohan  tehtyä enää postausta tän jälkeen ennen joulua. Kamera hajoaa käsiin, objektiivi lähtee kohta, samoin kaikki napit, salama rikki ja ei suostu tarkentamaan. No katsotaan jos jotain sais tehtyä. Ainiin, tuskin saan, koska Picmonkey ilmeisesti muutuu melkein kokonaan maksulliseks. En voi enää kirkastaa sillä kuvia, niinkun yleensä olin tehny kuvien tarkennuksen takia. Nyt näiden tän postauksen kuvien laatu on myös huonompi verrattuna edellisiin samasta syystä.
    Tällä viikolla ei käytännössä oo tapahtunu yhtään mitään. Oon miettiny et miten tylsä tää mun asuinpaikkakunta loppujenlopuks on. Puolet asukkaista tyylii jotai puleja, ja tääl ei oo mitään kauppoja. Mut onneks mulla sentään on paljon kavereita täällä, myös naapurissa. Ja Mikkeli on lähellä, jossa on enemmän kauppoja sit. Tännekki on vihdoin tullu kamalan kovat pakkaset, niin en oo viihtyny ulkona. Katotaa sit jos jouluaattoon mennessä laskis, haluisin sillon kuitenkin olla myös ulkona. Enkä oo mitään talvipukeutujia, inhoon kamalan paksuja ja tönkköjä vaatteita.
     Nyt vielä tän postauksen loppuun, tavalliseen tapaani jotain turhaa höpötystä iha blogiin liittyen. Favicon vaihtuu tässä joku päivä, oon niin kyllästyny entiseen. Bannerikin toki vaihtuu, joulun jälkeen kun oon saanu otettua kunnon kuvia. Muuten olisin vaihtanu jo nyt, mutta picmonkeyn eye brighten on maksullinen, jolla kirkastin kuvia. Tulipa pitkä teksti siihen nähden, ettei mulla ollu mitään erityistä asiaa. Kiitos muuten kaikille 113 lukijalle, ootte ihania ♥

Seuraava postaus suunnitelmien mukaan lauantaina, sitten sitä seuraava jouluaattona, maanantaina siis.

Anteeksanteeksanteeks toi kuvien laatu.. Kaks ekaa on otettu maanantaiaamuna kun kävelin kouluun, siks toi laatu..Nuo valot vaa meni tuollee kivasti!

4 kommenttia:

  1. Onhan täällä kuule jopa Abc, S-market, K-kauppa, M.market, R-kioski.... Muttei MITÄÄN vaatekauppoja paitsi osmotex (y)

    VastaaPoista
  2. kuulostaa niin tutulta :D meil on sale! jeejee ja sit ku käy jossai turus saati sit helsingis iskee pienet alemmuuskompleksit... koitetaan selvitä :))

    http://sl-stereohearts.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. annika taas nii söpönä:D Mutjoo, lumisia kuvia ja kiva postaus !

    http://hullusieni.blogspot.fi/

    VastaaPoista