torstai 13. joulukuuta 2012

Do what you love and love what you do

Moi taas pitkästä aikaa! Viimeks nähtävästi postasin viikonloppuna, sunnuntaina 9.12. Oli jo korkee aika tehä uus.. Nytkään ei oikein oo mitään asiaa. Tänään just kuviksentunnilla mietittiin, et mitä blogiin ees sillee voi kirjottaa..? Ite en oikein ees mieti kamalasti mitä kirjotan. Kirjotan vaan sitä mitä tulee mieleen, ja niin paljon kun on suht. järkevää asiaa.
    Taaskaan en oo uusia kuvia ulkona ottanu, johtuen pimeydestä. Heti koulusta tulon jälkeen on jo pimeetä, ja pimeessä (ainakaan mun kameralla) ei saa kunnon kuvia. Lauantaina ihan pakko käyä jossain lenkillä kameran kanssa, mikäli sattuu tarpeeks hyvä sää. Nyt tuli vaa sellane olo etten tiiä mitä kirjottaa.. Kerron nyt vaikka päivästä.
     Aamulla oli salissa luciakulkue. Siinä meni onneks vähän aikaa ruotsintunnista. Ruotsin jälkeen kemiaa, jonka jälkeen matikkaa. Matikassa vaihettiin onneks paikat, en olis kestäny enää entisellä. Sitten kolme tuntia kuvista! Jatkettiin seinämaalausta, kyllä siitä tulee niin himaisevan hemaisevan kaunis :D u know. Laitetaan sinne ylös sellasia hienoja tekstejä. Tässä postauksessa on niitä kuvia, jotka oli meillä "inspiraation lähteenä".. Ja äsken otin nopeesti muutaman kuvan, sisältä + kävin takapihalla ottaa pari random kuvaa.

3 ekaa kuvaa google kuvahaku, loput 2 itse ottamia.



3 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi. kiitos muuten kommentista

    VastaaPoista
  2. kiva banneri :)
    > http://aurorasveera.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Mul on sama ongelma tää pimeys et kun tuun bussil kotii on jo nii pimeet ettei nää enää mtn. Nii on inhottavaa ottaa sil kameral kuvii :c

    VastaaPoista