maanantai 24. joulukuuta 2012

Merry christmas!

 Hyvää joulua siis kaikille!
Tänään mulla on ollu yllättävän hyvä päivä siihen nähden, mitä muutama edellinen päivä on ollu. Aamulla ei vielä tuntunut yhtään jouluaatolta, mutta kyllä se jouluinen olo päivän mittaan tuli ja vahvistui. Tänään aamulla sain avata jo sen kameran, että ehtisin päivällä kuvaamaan. Kuvasin aika paljon, nyt kuvat on siirtymässä koneelle.
    Uusi banneri tulee todennäköisesti tämän viikon aikana. Siitä tulee varmaan aikalailla samanlainen kuin entisestä, lukijat on kehunu paljon tota nykystä. Kuvat laitan taas pyöreiks ja näin.  En oo varma voinko laittaa samaa fonttia, nimittäin niinkun moni on varmaan huomannut että suurin osa picmonkeyn toiminnoista maksaa nykyisin. Pitää siis sitten kattoo mikä olis nätti fontti ja ei olis maksullinen.
     Joululahjaks tuli tänä vuonna Canon eos 550d, kameralaukku, kameran mukana tuli toinen objektiivi, n. 100€ rahaa, 25€ lahjakortti h&m:lle, kahet pörrösukat, paljon suklaata ja muutakin karkkia, sellasia saippua/kylpyjutskia (tuoksuu muuten aivan ihanille), tyynynpäällinen, yöpaita- ja housut, villapaita, tummansininen pitkähihainen, Twilight-kuvitettu opas vampyyrisaagaan, leipomiskirja, Suuri digikuvauskirja, Men in black kakkonen ja kaulakoru. Ei tietoo oliko siinä kaikki, ne on läjässä tossa lattialla niin vähän hankala kattoo tästä tuolilta niitä. Kuitenkin ihania lahjoja sain..!
    Tän postauksen ensimmäisimmät kuvat on tavallaan testikuvia uudella kameralla. Katotaan jos huomenna pääsis enemmän ulos kuvaamaan, tänään en kamalasti kehannu kun oli niin kova pakkanen ja melkein koko päivän satoi kamalan isoja lumihiutaleita. Mutta kuitenkin nyt sisällä kuvaamisen perusteella oon tosi tyytyväinen tuoho kameraan ja hyvä niin. Noiden ns. normaalejen kuvien jälkeen kuvakollaaseja lahjoista.

Anteeks kauheesti tän postauksen kuvien paljous..! Niitä nyt tuli kun olin vihdoin innokas kuvaaja. Toivottavasti tää samanlaine into jatkuu ja saan tehtyä lähes joka päivä uuen postauksen. No, huomiseen! Muistakaahan laittaa kommenttia.
1. Haribo karkkisäkki, 2. n. 100€ rahaa, 3. H&M lahjakortti (25€), 4. Men in black II
 
 
 
 
 
1. Kinuskikissa leipoo - kirja, 2. Pandan suklaalevyjä, 3. Tummansini-valkoraidallinen villapaita,
4. Saippua/kylpyjutuja Annikalta
 
 
 
 
1. Tummansininen pitkähihainen, 2. Sininen tyynynpäällinen, 3. Kaulakoru, 4. Yöpaita
 
 
 
 
 
1. Ruudulliset pyjamahousut, 2. Fazerin sininen - suklaarasia Annilta, 3. Suuri digikuvauskirja, 4. Houkutus - kuvitettu opas vampyyrisaagaan
 
 
 
 
 
1. Kahdet pörrösukat, 2. Kameralaukku, 3. Canon eos 550d + 2 objektiivia, 4. Kuvassa vielä suurin osa lahjoista

6 kommenttia:

  1. Kiva saalis tänä jouluna...
    Ihanan pitkiä nää sun postaukset. Hyvin kirjotettuja ilman k- virheitä. Kuvien määräkin oli ihan sopiva tekstin määrään verrattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itekkin yllätyin määrästä verrattuna ton kameran hintaan! Ajattelinki nyt tehä aina tällasia vielä pidempiä postauksia kun on parempi kamera (:

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Joomoi, mikä kommentti toi oli? :DD älä turhaan odota multa järkevää kommentia sun postaukseen.. :Dd

      Poista
  3. Ihanii lahjoi oot saanu!! Ja nättei kuvii. (:

    VastaaPoista