lauantai 15. joulukuuta 2012

Normal is boring

Aajattelin nyt tehä tämän viikonlopun aikana kaksi postausta. Toisen nyt, toisen huomenna. Oon jo käyny kuvaamassa, aamulla siskon ja Iidan kanssa. Iida oli meillä yötä, tuli eilen illalla ja lähti tossa noin tunti sitten. Pakko sanoo että kyllä kivaa oli..! Jostain ihme syystä onnistuin kuvatessa kaatua ojaan, halusin kuvata jotain mikä oli sen toisella puolella. Kamera meni taas ihan lumeen, mutta onneks se ei näytä menevän mistään rikki. Jos tuo vielä muutaman päivän kestäis!
      Eilen illalla Iida tuli siis (niinkun jo sanoinkin) illalla, neljän-viiden aikoihin. Ekana oltiin sisällä, lähinnä juteltiin. Yritin myös lakata kynsiä tuhoisin tuloksin. Sitten käytiin ulkona ja katottiin salkkarit ja näin. Ei mitään kamalan erikoista. Nyt oon vaan pelannu sims, äsken lopetin kun tuli mieleen et vois tehä uuen postauksen.
      Tuntuu et joka postauksen loppuun tulee jotain ihan ihmeellistä asiaa - joten niin tulee tähänkin. Tällä kertaa blogiani koskevana asiana on joulun alla tulevat postaukset. Niistä oon jo jossain postauksessa vähän kirjottanu, mutta nyt vielä selvennystä asiaan. Arkipäivinä en edelleenkään pysty kunnolla postaamaan pimeyden takia, joten paremmat postaukset säästän viikonlopulle. Huomenna tosin voisin käydä ottamassa sen verran enemmän postauksia, että niistä riittäisi muutamaan postaukseen keskellä viikkoa. Tässä ihan lopuksi vähän tulevien postauksieni "aikataulua", tai siis että milloin tulee uusi postaus ja millainen se on. Saattaa vielä pariin otteeseen muuttua, mutta tässä nyt tällanen alustava suunnitelma.

15.12 lauantai: Tämä postaus siis. Päivästä + tämän päivän kuvia.
16.12 sunnuntai: Päivästä jotain + uusia kuvia
19.12 keskiviikko: Muutama kuva sunnuntailta, vähän päivästä
22.12 lauantai: Kuvaextra - paljon uusia sinä päivänä otettuja kuvia
23.12 sunnuntai: Jouluinen postaus (jouluisia kuvia, kuten piparit ja jouluvalot)
24.12 maanantai: Jouluaatto! Kuvat joululahjoista ja testikuvia uudella kameralla
25.12 tiistai: Sen päivän kuvia, todennäköisesti aika paljon tulossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti