torstai 11. joulukuuta 2014

Here again

Moikka taas todellakin pitkästä aikaa! Vähän päälle kuukauden kestäneen tauon jälkeen alkoi tuntua siltä, että nyt olisi taas aika tulla postaamaan. Ei, mä en ole lopettamassa tätä blogia, oon vaan pitänyt vähän pidempiä taukoja. Mä en nää mitään syytä pyydellä anteeksi sitä, että postausta ei ole kuulunut pitkään aikaan - joten sitä on siis ihan turha odottaa.

post1 post5 Viimeksi mä postasin marraskuun alussa ja kerroin tavalliseen tapaan kuulumisia syyslomalta ja ylipäätään lokakuulta. Ajattelin, että sellainen "kooste" marraskuusta voisi olla paikallaan, joten tässä se sitten olisi.

post7 post9 Marraskuu alkoi ihan normaalisti - aika kului salilla, kavereiden kanssa ja toki myös koulujuttujen parissa, varsinkin koeviikon lähestyessä. Mullahan oli siis toisessa jaksossa terveystietoa, fysiikkaa, kemiaa ja bilsaa liikunnan ja kuviksen lisäksi. Kaikki terveystietoa lukuunottamatta on mulle aika vaikeita aineita, joten koeviikkoon valmistautuminen otti oman aikansa ja vaati aiempaa enemmän panostusta. Opinto-ohjaajan kanssa tehdyn lukusuunnitelman ansiosta lukeminen ei vienyt ihan kaikkea vapaa-aikaa, vaan aikaa jäi sitten myös kaikkeen muuhunkin.
post18
Kuun puolivälissä, tarkemmin ottaen 14. päivä oli pitkään odotettujen Maata näkyvissä - festareiden aika. Kokonaisuudessaan reissu oli ihan mahtava! Festareilla näin myös mun kaveria Inkaa - viime kerrasta olikin taas vierähtänyt pari kuukautta. Tutustuin meidän kanssa samalla koululla yöpyneisiin, ihaniin tyttöihin, jotka asuu tässä hieman yli tunnin ajomatkan päässä. Itse esiintyjien katsomisen ja kuuntelemisen lisäksi meillä oli paljon muutakin tekemistä. Kierreltiin messukeskuksen eri toimintapisteitä, joissa oli järjestetty esim. erilaisia arvontoja. Arpaonni suosi mua yhdessä niissä, joten kotiin lähdettiin viiden kilon Nutella - purkin kera! Lauantaina pyörähdettiin Turun keskustassa shoppailemassa. Sain ostettua muutaman heräteostoksen lisäksi pitkään haluamani rannekellon ja siniset Dr. denimit! En edes pysynyt mukana laskuissa, kuinka montaa sataa ihmistä halasin tuon viikonlopun aikana - meillä nimittäin oli muutaman kaverin kanssa saa halata - laput, eli kerättiin siis haleja festareilla olleilta ihmisiltä.
nimetönn nimetön post13
Mä ilmeisesti vilustuin juostuani Turussa useita kertoja Hk - areenan ja messukeskuksen väliä, joten vietin seuraavan viikon ensimmäiset neljä päivää kotona Pretty little liarsia katsoen. Bilsankokeen vuoksi mun oli pakko mennä perjantaina kouluun. Koeviikko oli ohi vasta seuraavan viikon torstaina. Sen aikana ehdin käydä myös hankkimassa uudet lasit, tykkään näistä ihan älyttömän paljon! Koeviikon jälkeisenä perjantaina olin pitkästä aikaa kavereiden kanssa nuokulla ja käytiin me myös joulukadun avajaisissa.

post8 post16 post6 Joulukuun aikana oon ehtinyt jo käydä kampaajalla, leffassa, isoskoulutuksessa ja Robinin keikalla Mikkelissä. Tän lisäksi oon tietysti myös käynyt salilla ja nähnyt kavereita. Hiuksista onnistuin saamaan taas vaaleat, leffa oli hyvä (sain ainakin nauraa paljon), isoskoulutus sujui normaaliin tapaansa ja Robin oli ehdottomasti monen tunnin lumisateessa ja kylmyydessä jonottamisen arvoinen. Kaiken kaikkiaan siis joulukuun alku on ollut täynnä tekemistä - sellaisena se jatkuukin ennen loman alkamista. post3 post19 post17 post11 post10 post4 post2 Huh, tässä tää postaus nyt ois! Toivottavasti edes joku jaksoi lukea koko tekstin - jos ei niin toivottavasti ainakin katsoi kaikki kuvat! Tästä postauksesta tuli kamalan sekava, niin kuvien kuin tekstinkin osalta. Aina ei voi onnistua, seuraavan kerran paremmin. Postailen taas kunhan on aikaa, asiaa ja kuvia!

6 kommenttia:

  1. Ärsyttää nää siun kivat kuvat kateuskateuskateus
    Ja MITKÄ LASIT :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ei tiia elä turhaa oo kateelline :D
      haha pitääpä laittaa heti vaik kuva sulle !

      Poista
  2. Tosi hyvä postaus, sisälsi paljon erityyppisii kuvia :)

    VastaaPoista
  3. ihana postaus ja tosi kivoja kuvia! :-) <3

    VastaaPoista