sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Viikonlopun kuvat

Untitled Untitled Untitled 119 235 255 260 274 300
Moi taas pitkästä aikaa! Mulla on taas jääny muutama postaus tekemättä. On ollu kaikenlaista kiirettä koulun kanssa ja näin. Tämäkin viikko oli ihanan lämmin ja aurinkoinen, toivottavasti jatkuisi samanlaisena tai jopa vielä lämpimämpänä. Perjantaina pari kaveria kävi meillä, niinkuin taisin jo aiemminkin mainita. Joo kuitenkin, meillä oli tosi kivaa (: Lauantaina lähdettiinkin sitten käymään ensimmäistä kertaa tänä vuonna mökillä. Vaikka sää ei juuri silloin ollut paras mahdollinen, oli silti kiva käydä siellä pitkästä aikaa. Tänään aamupäivällä tultiin sieltä pois. Perjantain ja lauantain aikana olin ottanut yhteensä yli 500 kuvaa, mutta "pienen" karsimisen jälkeen jäljelle jäi tasan 300. Ei, en todellakaan julkaise kaikkia täällä (en edes kehtaisi), mutta kai niistä nyt useampaan postaukseen riittää. Viikonlopun aikana tuli heitettyä talviturkkikin, ehkä vähän aikaiseen multa esim. viime vuoteen verrattuna. Ei se vesi nyt niin hirvittävän kylmää ollut.. Siivosin muuten tänään monta tuntia vaatekaappia kun vihdoin viimein jaksoin. Pakko sanoa itsekin, että siitä tuli ihanan siisti! Seuraavasta erikoispostauksesta vielä sen verran, että se tulee olemaan todennäköisesti kaveripostaus. Otan torstaina kameran kouluun, koska mennään kuviksessa valokuvaamaan. Äsken tein toisen asian, mikä mun on pitänyt tehdä jo kauan; tein itselleni tunnukset Blogloviniin, koska luin jostain, että tämä lukijat-gadget poistetaan kesällä (?) käytöstä ja Bloggerin kautta blogejen seuraaminen ei onnistu tai jotain sinne päin.
Alkakaa siis seurata blogiani Bloglovinin kautta, ihan tämän postauksen alussa pitäisi näkyä linkki sinne. Bloglovinista minut löytää samalla nimellä kuin Instagramistakin, ja sen nimen voi jokainen itse katsoa tuosta aika ylhäältä oikeasta reunasta.

/Sori, kuvat on vähän sekavassa järjestyksessä.. Mut siis eka, neljäs ja viides on perjantailta, kolmas viime viikonlopulta ja loput kuvat sitten eiliseltä (:
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

4 kommenttia:

  1. ihania kuvia:) ja upee toi kiharat&vesiputousletti kampaus!

    VastaaPoista
  2. Seuraan jo bloglovin kautta ;) Tai automaattisesti tulee sinne ne, ku tein sen käyttäjän..

    VastaaPoista