lauantai 23. helmikuuta 2013

Kerrankin paljon kuvia

Emma ja Sanni
 
Emman hiukset
 
Pinja
 
Sanni ja Pinja
 
Tiia
 
Sanni, Emma ja Pinja
 
Emma ja Sanni
 
Ja loppuhuipennuksena vielä Tiian selityskuva :DD
 

En nyt ehdi tekemään pitkää postausta, mutta teen tän pikaisesti. Meillä alkoi siis vihdoin hiihtoloma! Eilen oli mantsankoe, en osannu siitä mitään. Se oli kamalan pitkäkin, n. 5-6 sivuinen ja paljon karttatehtäviä. No, se oli vaan yksi koe. Eilen oli myös ne ystävänpäivätanssiaiset, joista ylempänä olevat kuvat on otettu. Olihan siel ihan kivaa, paras seura ainakin! Ennen niitä menin Susannalle ja lähettiin siis yhessä sinne.
Mulla ei oo nyt lomalle oikein mitään suunnitelmia. Huomenna lähtään Kuopioon, käydään Matkuksessa ostamassa siskolle lumilauta ja varmaan samalla käyn ostamassa uuden nahkatakin ja parissa muussa kaupassa. Siitä sitten mummon ja ukin luo. Sisko ja iskä käy maanantaina laskettelemassa, lähen varmaan mukaan vaan kuvaamaan. Tiistai meneekin varmaan kokonaan Matkuksessa ja Ikeassa, kun niistä ollaan selvitty niin lähetään takasin kotiin.
En pysty postaamaan huomenna, maanantaina ja tiistaina, koska mummon ja ukin luona Kuopiossa ei ole nettiä. Paitsi jos otetaan Mokkula mukaan, mutta postaan sitten jos otetaan se.

4 kommenttia: