sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Cheek 5.4

cheek1 Olin eilen Mikkelissä Cheekin keikalla, joten kerron nyt siitä tässä postauksessa. Menin jonottamaan siinä puoli viiden / viiden aikoihin. Elisa oli mennyt sinne jo neljältä. Meidän edessä ei ollut kamalan paljoa ihmisiä, ehkä about 30. Kävin välillä hakemassa meille Mäkkäristä ruokaa. Ennen ovien avaamista kävin heittämässä meidän takit toriparkkiin iskän auton katolle, koska takkien laittamisessa narikkaan ois mennyt liikaa aikaa. Jonottaessa ei edes tullut kylmä, paitsi siinä vaiheessa kun oltiin puoli tuntia ennen ovien avaamista ilman takkeja :D cheek2 Ovet avattiin puol ysiltä. Aika ihme, että sisään mentäessä oville ei tullut kamalaa ryysistä. Kukaan ei myöskään töninyt (meitä ainakaan). Päästiin Elisan kanssa tosi hyville paikoille. Sisällä piti odotella vielä 1½ tuntia, ennenkuin keikka alkoi. cheek4 cheek5 Vähän yli kymmenen Jare tuli lavalle ja keikka alkoi (-: Keikka oli vähän pidempi kuin yleensä, mikä ei tietenkään haitannut, päinvastoin. Aika meni tooosi nopeasti! cheek6 cheek7 cheek8 cheek9 Jare lauloi biisit Älä pyydä mitään, Kuka muu muka, Fiiliksis, Syypää sun hymyyn, Jossu, Vihaajat vihaa, Parempi mies, Mitä tänne jää, Kaikki hyvin, Timantit on ikuisia, Tinakenkätyttö, Anna mä meen, Liekeissä, Jippikayjei, Sokka irti, Levoton tuhkimo ja Kyyneleet.cheek10 cheek11

Kokonaisuudessaan keikka oli tosi kiva & kaikin puolin onnistunut! En löydä muuta valittamisen aihetta kuin sen, että paikan päältä lipun ostaneet pääsivät sisään ennen meitä, jotka olivat ostaneet ennakkoliput.

Muistakaahan, että kuvia ei saa missään tapauksessa kopioida ja laittaa omaan blogiin, Twitteriin, Faceen, Instagramiin jne.

7 kommenttia:

  1. Saitpa hyviä kuvia Jaresta, toivottavasti keikka oli hyvä c:

    VastaaPoista
  2. Mielettömiä kuvia oot ottanu! :)

    VastaaPoista
  3. Ihan mahtavia noi kuva! *__* mulle tuli vaa mielee, et joihinki tämmösiin kuviin kannattaa laittaa ehk se vesileima, koska ei sitä koskaa tiedä, et joku kuitenki kopsaa ton sun kuvan!

    VastaaPoista