sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Mallorcan kuvat

018 033 040 050 058 100 106 107 127 137 160 198 174 Moi taas pitkästä aikaa! Oltiin siis viikko Mallorcalla, tarkemmin sanottuna Santa Ponsassa. Tää viikko meni kaikin puolin tosi hyvin. Oli ihanan lämmintä (välillä liiankin), uitiin, syötiin hyvää ruokaa, kierreltiin kaupungilla, shoppailtiin... Tässä postauksessa oli siis vain kuvia sieltä, ostospostauksen teen myöhemmin tänään/huomenna. Mun on pakko tehdä kaksi erillistä postausta, sillä muuten yksi postaus olisi niin pitkä, ettei kukaan jaksaisi lukea sitä!
Meijän hotelli oli tosi kiva (jos jotain kiinnostaa, niin hotellin nimi oli Casablanca)! Parvekkeelta näki aika paljon kaupunkia ja hotellin takapihaa. Tässä hotellissa oli siis kaksi isoa uima-allasta aika vierekkäin. Merellekään ei ollut matkaa kun 400m, jonka käveli tosi nopeesti. Käytiin toisena päivänä, sunnuntaina siis Palma Novassa, joka on ihan Santa Ponsan lähellä. Bussimatka kesti n. 20min. Siellä vaan kierreltiin ympäriinsä ja shoppailtiin, mutta siitä lisää kuitenkin ostospostauksessa, Seuraavana päivänä käytiin Palmassa, joka sekin on suht lähellä Santa Ponsaa. 40min bussimatka sinne oli yhtä tuskaa! Bussissa ei ollut ilmastointia ollenkaan, ja kuumuttaa pahensi vielä se, että bussi oli ihan täynnä! Joten älkää siis ikinä lähtekö Palmaan bussilla 104.
En tiiä yhtään, mitä mun vielä pitäis kertoo siitä matkasta.. Joten nauttikaa kuvista, ne kertoo kai enemmän kun mun epämääräiset selitykset.

10 kommenttia: