perjantai 19. lokakuuta 2012

It's friday!

Nyt on TET-viikko takana, ja syysloma (: Olin tetissä siis ala-asteella, 6a:lla. Kivaa oli ja näin, ja voin kyllä sanoo et ei oo mikää rauhallinen luokka. Niinku se niitte opettajaki sano et oli aika villi/muutenki epätavallinen viikko, ku oli niin paljon kaikkee ylimäärästä (kuten iltamien suunnittelua, jossa olin paljon mukana). Tässä nytten joitakin juttuja mitä jouduin tekemää; pidin niille kaks päässälasku koetta, sain ite päättää ne tehtävät niihi ja näin. Sitte tosiaa suunniteltii paljon iltamia, ja aika hyvällä mallilla ne jo on. Sitten yhen tunnin olin 6b:n kanssa, kun niitte opettaja oli jossain. Nojoo mut kiltistihä ne oli. Yhtenä päivänä valmistelin kuivstunnilla tehtäviä juttuja, ja tänä aamuna kopioin niitten yllinkokeet. Tossa oli nyt jotain, eli paljon enemmänkin tein!
     Tästä päivästä ei muuta, päästiin jo yheltä pois! Kerkesin tossa äsken leipoo suklaamuffinsseja ja kookospalloja. Hyviä tuli ainakin muffinseista, kookospallot on vielä jääkaapissa kovettumassa. Eilen tuli Demistä kaks ihanaa julistetta ♥ toi New York talvella ja One Direction ja molemmat tottakai pääs mun seinälle.
       Mulla on ilmeisesti niiku tää viikonloppu aikaa tehä se lempivaatteet - postaus, tai itseasiassa tää päivä. Huomenna mennää joihinki häihi, ei yhtää kiinnostas.. ja sunnuntaina lähetään Helsinkiin sinne messuille (muoti/kauneus/terveys). Ollaan siellä se koko sunnuntai. Laitan tietysti tänne sitten kuvia ihan sieltä messuilta ja ostoksistakin.

Tää oli tälläkertaa tässä, toivottavasti iltaan mennessä lempivaatteet - postaus on tehty!

2 kommenttia:

  1. Osaat kirjottaa tosi hyvin ja sillai mukaansa tempaavasti ;)

    Ihana toi banneri ♥ + Muutenkin tää blogi on tosi kiva!

    VastaaPoista