lauantai 13. lokakuuta 2012

it's weekend!

Jes, vihdoin blogger toimii! Sillä on varmaa joku asenneongelma mua kohtaa.. Kuitenki nyt saan kirjotettua tän viikon tapahtumista. Kuvannu en oo muutakun Joroisissa torstaina ku oltii kattoo Justimusfilmsii ja Nost3 & Protroo ♥ siitä kuvia sitte tuolla alempana.
    Tällä viikolla ei oo tapahtunu mitää ihmeempiä. Koulukuvat tuli postissa, oli taas vaihteeks ihan kamalia mun osalta. No oli kuitenki paremmat kun viimevuonna! Melkein kaikki illat oon ollu Annikan kanssa, ja meillä on ollu tosi kivaa (: ja välillä myös Vilvan ja Annin kanssa. Eilen tein Annikan kanssa niillä kaikkee kivaa, katottii esim. niitten vanhoja luokkakuvia.
     En oo jaksanu valokuvata mitää. Koska tollane paska kamera.. saan sen järkkärin vasta rippilahjaks! Ärsyttäväää -.- Koitan kestää nyt ton kanssa, vaikka melkein rikoin sen jo. Tippu maahan ja tuli kiva lommo.
     Torstaina lähettii sit Joroisiin katoo Justimusfilmsii & Nost3tta ja Protroo. Lähettii täältä koulun jälkee linja-autolla Jennin, Emilian, Sannin, Meijun ja Kirsin kaa sinne. Se oli perillä n. 16.30. Mentii käymää S-marketissa ostamassa jotai juomista ettei pyörrytä urheilutalolla (se keikka oli siis siellä). Sitte lähetii kävelemää Urheilutaloa kohti. Oli jo aika pitkä jono. vasta lipunmyynti alko vasta kuudelta. Ootetiin siellä kamalassa ruuhkassa noin 1½ tuntii. Kiva ku kaikki ihqud44 pikkulissut yritti kauheesti etuilla.. about 8v, legginsit, toppi, nahkatakki ja järkyttävät meikit. Mut muute oli kyllä ihan parasta (: Justimusfilms laulo ainaki Aurinkorannoille, Rantaleijonat, Ei tänää eikä huomenna, Lanit, Heiluvat kassit ja En oo homo. Oli muitaki mut en enää muista mitä kaikkia. Tuli otettua siitä eturivistä paljon kuvia ja videoita.
    Tänää sitten oltii tääl meilläpäin Annin, Sannin, Emilian ja muutaman muun niitten luokkalaisen kanssa. Oli kyllä kova meno, muuta en viiti kertoo :D
    Ja ainiin, se lempivaatteet - postaus tulee sitten vielä viikon myöhässä, eli tämän viikon aikana. Ajattelin nyt muutenkin alkaa kuvata asujani, ja tehdä jossain vaiheessa erikseen asupostauksen, tai "päivän asut viikon ajan" tms. Huomenna kirkkoon... Rippikoulun 1. opetuspäivä. Seuraava viikko ollaan sitten 6A:lla tetissä, mitähä siitäki tule.. ;D









2 kommenttia:

  1. aaws pojat sulosina , itelläki on blogis kuvia heidän keikalta ♥ =))

    VastaaPoista