maanantai 27. elokuuta 2012

moi taas (:

En oo nyt ehtiny vähään aikaan kirjottaa. Ei oikeestaan ole ollut kiirettä, mutta jotenkin ei vaan oo tullu kirjotettua.
  Joo, no kuitenkaan tässä lähiaikoina ei oo tapahtunu mitään erikoista. Tänään oli ihan normi päivä, silleen aika kiva. Tänään nähtiin mm. vuoden hienoin tuolillakaatuminen (hissantunti), mutta harmi vaan opettaja ei nähny sitä :D Ruostintunti meni taas tavalliseen tapaan, eli ihan hyvin (villisti). Mitäs muuta meillä oli tänään.. no ainakin äikän kaksoistunti, ja kaksoistunti myös kemiaa. Meijän kemianopettaja ei ollu koulussa, en tiiä kylläkään miks. Ekan tunnin piti yhen mun kaverin äiti (ja naapuri). Oli sellanen "eesee" (tarkotti ES) pärinä-pörinätunti..? :D joo älkää kysykö. Koska selitän. Meillä oli happamista ja emäksistä aineista, sitten se vaan sano että ne energiajuomat on happamia, ne kaikki eesee (ES) pärinä-pörinä juomat :D tuli hyvät naurut!

Mutta nyt pitää lopettaa, yks kaveri, Anni tulee meille ihan kohta!

Ja vielä yks aika tärkeä tieto: mun kameran muistikortti hajos neljään osaan, joten nyt ei tule kuvia tällä viikolla. Mennääm lauantaina Mikkeliin, nnin ostetaan sitten uus muistikortti. Sitten tulee taas jotain uusia kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti