maanantai 20. elokuuta 2012

Lempivaatteet - postaus

Tämä postaus on sitten se kauan odotettu lempivaatteet - postaus, ja toivoisin tähän myös kommentteja!
Pidemmittä puheitta - lempivaatteisiin

Tässä ensimmäisenä H&M:ltä aikoinaan ostettu vaalea (beige/kerma/mikä ikinä onkaan) tavallinen vetoketjuhuppari. Taisi maksaa sen 19,95€.

Tässäkin H&M:ltä ostettu vaate, mustavalkoinen löysä T-paita. Ostin tänä keväänä alennuksesta hintaan 5€. Alkuperäisestä hinnasta ei ole tietoa, mutta sen tiedän että tätäkään ei enää myydä.

Ruskea neuletakki, yllätys yllätys jälleen H&M:ltä. Ostin tän n. viikko sitten kun käytiin Annin kanssa Mikkelissä. Tää on nyttenkin mun päällä.. Joo ja se taisi maksaa 14,95€

Gina Tricotista ostettu raitapaita, oisko nimeltään Molly top tai joku vastaava..? Kuitenkin ostettu nyt loppukesästä hintaan 12,95€. Tässä on siis ihan täysipitkät hihat, mutta yleensä pidän sitä itse hihat käärittynä.

Pieces - merkkiset revityt farkut. Tiedän, että farkut näyttävät molemmissa kuvissa erivärisiltä, mutta se johtuu vaan kirkkaasta/huonosta valosta. Oikea väri on lähempänä oikeanpuolista kuvaa. Näiden hinta oli 39,95€. Saa mm. Zalando.fi:stä

"Ryppy"paita, merkkiä Soyaconcept. Tällä paidalla hintaa oli 39,95€. Ostin tän joskus heinäkuun lopussa Mikkelin Riveristä (Akseli - kauppakeskuksesta). Paita on melko pitkä, muttei kuitenkaan kamalan pitkä. Hihat eivät ole täyspitkät, vaan 3/4 hihat. Oikeanpuoleisessa kuvassa paita näyttää tummemmalta kun vasemmalla olevassa kuvassa, eli oikea väri näkyy siis vasemmanpuoleisessa kuvassa.

Seuraavana Onlyn tummansininen bolero, jossa 3/4 hihat. Se on siis tuollainen edestä solmittava. Vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy väri parhaiten. Ostin tämän Ivalon kirpputorilta todella hyväkuntoisena hintaan 50snt.

 Valkoinen, Terranova - merkkinen bolero. Edestä solmittava, niinkuin tuo edellinenkin. Tosin tässä on lyhyemmät, T-paitapituiset hihat. Hinnasta ei mitään tietoa, eikä ostopaikastakaan, sillä sain tämän vanhemmilta tuliaiseksi Tallinnasta joskus viimevuonna. Väri on siis puhtaanvalkoinen.

Soyaconcept - merkkinen vaalea paita. Suurinpiirtein samanvärinen, kuin toinen tässä postauksessa ollut Soyaconceptin paita. Tämäkin paita on melko pitkä, ja siinä on 3/4 pituiset hihat. Ostin tämän Mikkelisä Akselin Riveristä, ja hinta oli 9,95€.


Siinäpä oli joitakin lempivaatteitani. Otan mielelläni kommenttia vastaan! Jos et keksi muuta kommentoitavaa, niin kerro vaikka mielestäsi kivoin noista vaatteista/mielipide jostain vaatteesta.
Seuraavana onkin vuorossa lemmikkipostaus, joka ilmestyy mitä todennäköisimmin tämän viikon aikana.


 

5 kommenttia:

  1. ihania vaatteita ! ja sulla on tosi kiva huone ;) tai mitä nyt noista kuvista näkee .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti (: huone näkyy kokonaan tossa huonepostauksessa.

      Poista
  2. ihania vaatteita!!
    Se ryppypaita varsinkin :)))

    VastaaPoista
  3. Ihanii vaatteita.. voisin noi kaikki sulta pöllii ;) etenkin ryppypaidan <3<3

    VastaaPoista
  4. hahah, kiitti :DD jostain syystä kaikki näyttää tykkäävän siitä ryppypaidasta ;o

    VastaaPoista