torstai 9. elokuuta 2012

Tuleva huonepostaus



Ihan ensimmäisenä haluan kiittää kaikkia ihania lukijoitani, joita on jo 35! Tavoittelen nyt 40 lukijaa..
Sitten vielä kyselystä sen verran, että sehän siis päättyy 9 tunnin kuluttua, joten jos et ole vielä vastannut, tee se nyt! Tällä hetkellä johdossa on huonepostaus 11 äänellä (40%). Toiseksi suosituin on lempivaatteet-postaus 9 äänellä (33%). Teen siis ensin huonepostauksen, sitten lempivaatteet, ja sitten lemmikkipostauksen. Kynsilakkapostausta en tee ollenkaan, vedoten siihen, että tämä ei ole varsinainen kynsiblogi.
   Nyt kuitenkin siihen päivääni: Heräsin taas 07.30, koska yritän palautua koulurytmiin :D onnistumisesta ei ole vielä varmuutta... No kuitenkin, sitten menin taas koneelle, ja sitten ulos (kävin lenkillä). Mitäs sitten.. apua, miten en voi muistaa? No, jokatapauksessa, en ole tehnyt tänään mitään erikoista. Siivosin kuitenkin tuossa äsken huoneen, ennen kun kävin ulkona siskon ja Jennin kanssa. Lähinnä siis sitä huonepostausta varten. Otan tänä iltana kuvat, ja huomenna saatte nähdä millaisessa huoneessa asustelen ;) olis kiva saada sitten siihen vähän enemmän kommentteja.. joten muistathan sitten kommentoida?
 Ja kaikille tiedoksi, että EN siis omista järkkäriä, vaikka suurinpiirtein yli puolet lukijoista ovat niin luulleet. Kuvaan kameralla Canon IXUS 115 HS, joka on ihan tavallinen digikamera. Tuossa ylhäällä on vielä siitä teille kuva todisteeksi. Siinä on 12.1 megapixeliä, ja saa hyvälaatuisia kuvia.


















 
 
 

4 kommenttia: