sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Samaa vanhaa

loppiainen1 loppiainen4 loppiainen2 Heippa! Mun tammikuun pari eka viikkoa on olleet tosi kiireisiä, koko ajan pitää olla menossa johonkin tai tekemässä jotain. Lukioteatterin ensi-ilta vaan lähestyy, joten tekemistä on riittänyt. Sen lisäksi oon esimerkiksi kirjoitellut englannin ainetta ja puhetta, aloittanut koeviikkoon valmistautumisen ja käynyt hankkimassa viimehetken isospisteitä. Tää kuukausi tulee jatkumaan yhtä kiireisenä kuin se on alkanutkin. Toisaalta on tosi kiva, että on paljon tekemistä. Koeviikon jälkeen kalenteri alkaa näyttää aika tyhjältä, joten silloin viimeistään pitää tehdä ja toteuttaa sellaisia asioita, joita ei nyt tammikuun aikana ehdi.

Muuten, ihan super iso kiitos kaikille, jotka kommentoi viime postaukseen! Kulutin monta tuntia sen tekemiseen, joten älyttömän ihana huomata, että moni tykkäsi siitä.

Laittakaahan kommentilla postaustoiveita, yritän toteuttaa niitä mahdollisimman pian! Viimeistään sitten, kun helmikuun alussa saan uuden tietokoneen.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) miten oot saanu ton otsikon viereen tolleen vaaleanpunaista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos heidi! :) ihan koodaamalla oon sen siihen saanut, googlaamalla pitäis löytyä oikeet koodit :) en enää muista millä hakusanalla itse sen löysin, siitä on jo sen verran aikaa! Mutta ettimällä varmasti löytyy :)

      Poista