sunnuntai 30. syyskuuta 2012

vuoden vanhempi - mutta ei viisaampi :D

Täytin siis tänää 14. Ei tunnu olo vanhemmalta eikä kyllä viisaammaltakaan :D ! Nomutta kuitenkin, lahjaksi sain perheeltä 14 ruusua, meikkipussin, 3 Sally Hansenin kynsilakkaa, yöpaidan, villapaidan ja sit viel sellasen ýhen paidan. Ja sitten sukulaisilta (kummeilta, isovanhemmilta yms.) sain rahaa. Nyt ois rahaa ostaa jotain kivaa mut ei tiiä mitä. Kuitenkin mennään syyslomalla Helsinkiin sinne kauneus/terveys/muoti (mitkä ikinä onkaan) messuille ja käyää shoppailemassa muuallakin nii eiköhän löydy rahalle käyttöä.
    En oo tässä ottanu vähään aikaan uusia kuvia kun on ollu kamalan huono sää ja näin. Tosin eilen otin muutamia, lataan ne huomenna koneelle ja sitten tänne blogiin. Mutta onko teillä mielessä joku postaus, jonka haluaisitte mun tekevän? Oon tehy nyt ns. "erikoispostauksina" huonepostauksen ja lempivaatteet - postauksen. Vosin kyllä tehdä uuden lempivaatteet - postauksen, koska mulla on niin paljon kaikkia uusia vaatteita, ja se edellinen oli lähinnä kesävaatteista. Huomenna voisin laittaa myös kuvat niistä mun lahjoista.
    Tein tässä äsken myös uudet kynnet, ja yllättävän hyvin onnistuivat. Tein sellaset värikkäät kynnet pesusienen avulla. Tiedän, ette varmaan tajunneet, mutta teen tässä joku päivä kynsipostauksen johon laitaan useampiin kynsiin ohjeet.
    Tää päivä on menny simssiä pelaillessa ja kynsienlakkauksessa yms. Siivosin myös huoneen. Ja ainiin kirkossa! Meillä oli sellanen rippikoulun "aloitusjumalanpalvelus" tai sellanen, ja sen jälkeen seurakutatalolla infotilaisuus rippikouluun liittyen. Pääsin just sille leirille kun halusin, Sannin, Jennin  ja Pinjan kaa (: Sitten vaan kerämään niitä pisteitä... Huomenna on sitten edessä terkkarin tarkastus, + tietysti ihanainen rokotus.. inhoon rokotuksia! No eiköhän siitä hengissä selvitä.

Tähän ei nyt tule kuvia, mutta saitte paljon luettavaa! Huomenna alan kuvata lempivaatteita & kynsiä. Katotaan sitten millon saan ne postaukset valmiiksi, mutta nyt tulevan viikon aikana ne kuitenkin tulee valmistumaan.

2 kommenttia: