torstai 10. toukokuuta 2012

Because I have a nice day (: !

Oli taas kiva päivä, järjestettiin yllätystä yhelle Emilialle, kun sillä on huomenna synttärit (: Tehtiin sellane A4-kokonen kortti, johon mä & Sanni kerättiin kaikkien meijän luokan tyttöjen + parin muun nimet. Ja ostin Empulle suklaalevyn (:
   Sitte liikassa ekana pelattiin 1h pesistä ja sit cooper :c juoksinhan mä kuitenkin 2050m, eli numeroks n. 8½-9 (: Muuten ihan normi päivä lukuun ottamatta tota korttijuttua...

Sitten eilinen: oltii menossa rantaan (mä, Sanni, Jenni + Anni) ja huomattiin että hyppylaituri oli irronu yhen puun rungosta ja ajelehti siel o.o oltii vaa sille "OMG" ja mentii tietysti ottaa kiinni... saatiin se sidottua yhteen pikku puuhun piiitkän yrittämisen jälkeen, mut sit huomattiin et ei se onnistu, kun siihen paksuun puuhun oli n. 10m ja vettä oli n. polveen & se on kylmää... ei voitu mennä veteen hilaamaan sitä, ja sitäpaitsi se painaa yli 100kiloo! Meil oli siellä kauhee huuto ja kiroominen, ohikulkijat VÄHÄN katto tai jotain D: sitten kuitenkin soitettiin mun iskälle et tulee laittaa sen siihen puuhun.. sit se laitto sen kiinni (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti