perjantai 20. helmikuuta 2015

Triangl swimwear

triangl1 Heippa! Mulle tuli viime viikolla postissa tällainen, todellakin odotettu paketti, joka piti sisällään kauan haluamani bikinit.  Olin jo tosi pitkään katellut näitä kateellisena ulkomaalaisten vloggaajien videoilta, blogeista ja weheartitistä. Alkuun olin ihan sitä mieltä, että ei - en todellakaan koskaan tule pukemaan tuollaisia päälleni. Mieli kuitenkin muuttui hyvin nopeasti! triangl2 triangl4 Triangl - bikinit ovat monelle varmasti tutut, mutta pieni esittely voisi silti olla kohdallaan. Näiden suosio (ja hinta) perustuu ulkonäön lisäksi myös materiaaliin. Kaikki Trianglin bikinit on valmistettu neopreenista, synteettisestä kumimateriaalista, jota käytetään myös esimerkiksi sukelluspuvuissa. Neopreeni ei ole kovin joustavaa, joten koon tulee olla juuri sopiva. Mielestäni nämä ovat tosi mukavat ja tukevan oloiset päällä! Harmi kyllä en ole vielä päässyt näitä testaamaan.triangl5 triangl7
Pitkän mietinnän jälkeen päädyin viimein valitsemaan nämä bikinit. Trianglin bikineitä myydään ilmeisesti vaan firman omilla sivuilla. Tein tilauksen tiistaina ja seuraavana keskiviikona paketti oli jo kotiovella, siispä siuvilla mainittu toimitusajan pituus 3-7 arkipäivää piti ainakin mun kohdalla paikkaansa. Juuri tämä kyseinen malli maksaa 89 dollaria, joka on noin 78€. Jokaiseen tilaukseen tulee 20 dollarin eli lähes 18€ postikulut. Tullimaksuineen koko tilaukseen meni suurin piirtein 110€.
triangl8

Suosittelen ehdotommasti tilaamaan Trianglin bikinit korkeasta hinnasta, postikuluista ja tullimaksuista huolimatta, sillä nämä on niiin mukavat päällä. Musta tuntuu, etten tuu enää muita bikineitä käyttämäänkään!

2 kommenttia:

  1. oot iha hemmetin lellitty pikkupentu, saat aina tahtos läpi kaikesta, en tajua että mite sun vanhemmat pystyy rahottaa ton kaiken. siis vittu oikeesti, mä en vaan kestä. ja älä väitä ettenkö tuntis sua, tunnen sut hyvinki. oot niin massateini ku olla voi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpottiko jo vai oliks viel muuta? :-) oisit suoraa laittanu nimellä, oon kuitenki melko varma kuka oot!

      Poista