sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

sekalainen postaus

huomasin vasta nyt, että tää blogiin kirjottaminen on vähän jääny.. no kuitenkin nyt tässä postauksessa on sitten enemmän asiaa ja kuvia. Lakkasin n. viikko sitten kynteni. Jostain ihmeen syystä sain idean tehdä sateenkaarikynnet, joten tein sitten sellaiset (: tuolla jossain alempana on sitten kuva niistä, mutta ajattelin ensin laittaa tähän ohjeen niiden tekoon.

Tarvitset: aluslakan, violetin, sinisen, vihreän, keltailsen, oranssin ja punaisen kynsilakan ja päälyslakan.
1. Levitä kynsiisi aluslakka. Aloita lakkaamalla ihan kynnen juureen kapea, violetti viiva. Muista aina antaa kuivua hetki.  
2. Lakkaa ihan kiinni violettiin raitaan noin samanpaksuinen, tummansininen viiva. Se saa mennä hieman violetin päälle, mutta älä anna värien sekoittua paljoa.
3. Seuraavaksi ota vihreä kynsilakka, ja tee sillä taas samanpaksuinen viiva kynteesi. 
4. Sitten tee keltainen viiva vihreän jälkeen. Muistathan, että värit eivät saa sekoittua keskenään, ja että viivojen väleihin ei saa jäädä tyhjää!
5. Keltaisen jälkeen tulee oranssi viiva - taas samanpaksuinen. 
6. Sitten vielä lakkaat ihan kynnen kärjen tummanpunaisella. Lakkaa tarkasti, ettei sormenpää/kynnen toinen puoli sotkeudu. 
7. Ihan kaikkein viimeisimpänä kynsien kuivuttua kunnolla ota päällyslakka, ja levitä sitä melko ohut kerros kaikkien kynsiesi päälle.  Anna senkin kuivua kunnolla.

Tultiin tässä äskettäin pois mökiltä, oltiin siellä siis viikonloppu. Tänään en oo kerenny tekee oikee mitään muuta kun dataamaan :DD ajattelin kuitenki ehkä kohta mennä ulos, vois käyä pyöräilemässä siskon kanssa (: putsasin äsken kynsilakat, jotka oli siis noi sateenkaarijutut, mutta en viittiny enää pitää niitä kun ne oli niin kuluneet..
  Mitäs tässä vielä muuta.. tosiaan lisäilen sitten tän postauksen loppuun muutamia kuvia hieman sekalaisista aiheista, mukaanlukien ne sateenkaarikynnet. Lakkaan kuitenkin tänä iltana kynnet uusisksi, ei vielä mitään ideaa mitä teen niille :D enköhän sitten jotain keksi.. laitan taas niistä kynsistä kuvan ja ohjeen tänne blogiin, ajattelin nimittäin että jotain sellasta vois alkaa tähän blogiin tekemään..


näillä lakkasin ne sateenkaarikynnet.. (:
sateenkaarikynnet.. c:
      

3 kommenttia: