lauantai 23. kesäkuuta 2012

Juhannus & mökillä (;

Ja mitähän iloo tuossaki oli? :D

Ekanakin hyvää juhannusta kaikille (:
Mentiin perjantai-iltana mökille, ja lähettiin tänä aamuna. Oli ihanaa olla mökillä pitkästä aikaa :) Kuvasin tosiaan aika paljon, ja laitan tähän sitten niitä parhaita otoksia.. Ja olis kiva jos liittyisitte lukijoiks! Liity tähän mun blogiin -----> liityn sun blogiin.
Joo tän ja edellisen postauksen välillä on kerenny tapahtua aika paljon. En oo (ehkä) vielä kerenny mainita, mut onnistuin sitten tossa hajottamaan mun viidennen puhelimen ;< se oli kyllä aikasemmin kestäny vcaikka mitä, kuten tippumisen veteen, lumihankeen jne. Ja sit se putos yläkerrasta alakertaan, tippu asfaltille, sisko ajo ylite pyörällä, ja lukuiset muut putoamiset maahan... Siis toi puhelin ei ollu mikää X-coveri, vaan ihan tavallinen kosketusnäyttö, Nokia c5-03. Kesti yllättävän hyvin kaikkee, mut sitten muisti tukkeutu jotenkin ihmeellisesti, ja se tippu taas kerran lattialle. Et uutta kännykkää odotellessa ;>

Jjuu, NYT niitä kuvia. Noista pikkukuvista ei varmaan kauheesti saa selvää, joten klikatkaa taas isoiksi!






1 kommentti:

  1. Siistejä kuvia! Mutta niistä sais vielä hienonpia, jos laittaisit ne kaikista suurimmiks, mitä voi saada! :) Liityn sun blogiis, tää on tosi kiva (:

    http://my-photographing-life.blogspot.fi

    VastaaPoista